Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Helo
egy olyan cég kéne nekem, aki konténeres (itthon átnézett szóval legalább szezongaris) japán Yamaha robogókat kínál és házhozhozza nekem Dunakeszire.
Van ötlete valakinek hova érdemes menni?200k-ig keresek valami igénytelen 50-es robogót, amibe csak tankolni kell és megy. A marhulásból már teljes mértékben kinőttem, ha tetszik öregurasan használnám, viszont Göd felsőre járnék ki vele, ami úgy 12km-re van, így ha tudna egy 50-60km/h-ás tempót tartani anélkül, hogy nyélgázon húznám az nem lenne hátrány, így lyukadtam ki a Yamaha kétütemű motorjaihoz, mert olaszt nem akarok, a Hondához meg nemtom mennyire van alkatrész, a Suzuki-ból meg nem nagyon láttam olyat ebben az árfekvésben, ami külsőre nézett volna úgy ki, mint egy Yamaha és azért ennyiért már az is szempont hogy ne süssön róla hogy 100 éves, szóval inkább csak azon gondolkodom, hogy márkán belül melyiket.
Ismerős vett ilyen kínai szart, messze kerüljétek el !
Új hozzászólás Aktív témák
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mini PC
- BMW topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest