- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
Hello!
Kezd bosszantani a dolog, szal valami megoldást kellen találni.
Van egy WRT54G v5-ös routerem rajta egy dd-wrt firmware , a legújabb.A jelenség az ,hogy szinte mindig csontra fagy. Vagyis a net megy a funkcióját ellátja port forwarding stb.., de a kezelő felületét nem lehet elérni. Ezt midnen probléma nélkül tudom reprodukálni, hard resetelem a routert majd beállítom a legalapabb dolgokat net és dhcp kiosztás, admin jelszó , és miután ujra indul a router többet nem érhető el. Nem válaszol! Ekkor megint jöhet a reset, ha ugyes vagy midnent beállitasz rajta majd a végén ujraindítás után ugyan a routert nem éred el de működni fog. Ez akkor ciki ha valamit változtatni akarok mert akkor hard reset kell......
Valakinek ötlete, tapasztalata?
üdv
-
Batman
őstag
Őszintén nem iazán vagyok megelégedve a dd-wrt firemware teljesítményével.
Rengeteg hasznos funkció, és beállítási lehetőség, de állandóan belassul a hálózatom miatta, a router 1-2 napi működés iszinyatos lassu lesz a router oldalát is percekbe telik mire el lehet érni.
Csak egy reset segít rajta utána megint ugy megy ahogy kell, de x idő múlva ismét lelassul.
Más is tapasztalta ezt a jelenséget? -
Batman
őstag
válasz
Flashcash #906 üzenetére
QoS kikapcsolása után érezető volt a különbség, de a probléma az hogy nem csak egy gépen kellene a sávszélt szabályozni, hanem több gép is csatlakozik a routerre mint kábelen mint wifin.
Valami olyan megoldas kellene amivel a routeren magan szabályozhatom az egyes portokra jutó sávszélt és prioritást, de nem lassítja be használhatatlanul az egészet. -
Batman
őstag
válasz
Flashcash #904 üzenetére
Szerintem a frissítés során teljesen jól jártam el, a QoS be van kapcsolva , ezzel próbáltam megoldani, hogy mi milen priorítással mennen , de ha ez ennyire megolni az egészet akkor kikapcsolom.
Van esetlég más mód arra, hogy bizonyos alkalmazások sávszélességét korlátozzam?
előre is köszi
üdv -
Batman
őstag
Hellosztok!
Van egy linksys wrt54g v5-ös routerem feltettem rá a dd-wrt v23 sp2-es micro fw-t és azóta hihetetlen lassu a routerem.
Pl ha töltök valamit és ha 50%-ra teszem a sávszélt ,hogy annyival töltsön a router válaszideje akkor is percekben mérhető, nemhogy külsős oldalakat de magát routert is percekig kell várni mire el lehet érni vagy egyáltalán be se jön a kezelőfelület.
Kb ugyan ez a helyzet ha több gép használja a netet egyszerre , nem a sávszélel vana goond mert az nincs kihasználva , hanem a router nagyon lassan dolgozik valamiért, de nem tudom miért!
Lehet csak valami beállítási probléma?
Más is tapsztalta ezt? -
Batman
őstag
Na ezt ide is belinkelem , olvassátok el :[link]
A verziója a firmwarnek-WRT v23 SP2 (09/15/06) micro
Nem lehet beállítani hogy mindent logogljon mindet ip ami bármit is akar a routertől?
Mert az én logjaim tök üresek.
köszi -
Batman
őstag
A linksys wrt54g v5-ös routerem sikeresen frissítettem egy DD-WRT firmware-el.
Bevallom mielött elkezdtem tényleg sokat gondolkodtam rajta olvasgattam különböző forumokat véleményeket , hogy mennyi lehet annak az esélye hogy közbejön valami baki, de megis csak ugy döntöttem kiprobálom, és hát jó döntés volt.
Aki szintén gondolkodik ilyenen annak azt tudom ajállani, jó alaposan olvasson utána több leírást is , ha ugy érzi megéri a kockázat vágjon bele.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest