Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router

Új hozzászólás Aktív témák
- 

oliba
őstag
Sziasztok!
Van egy WRT54GL típusú routerem, amivel szerintem van valami gond. 2 éve vettem és akkor még minden rendben volt, amikor nyár végéig használtam itthon a DSL-emen. Elvittem akkor albérletbe és ott is jó volt egy darabig, majd egyszercsak anyira belassult, hogy... UPC netünk volt akkor 20 megás, így indokolatlanul volt lassú (betárcsázós szint). Akkor valaki az albérletbe frissített egy Frimeware-t és akkor megjavult 1-2 hónapra, majd ismét belassult, de nem annyira. Most itthon vagyok ismét és használnám a DSL 2 megás netemet. 1 hónapig nagyon gyors volt, semmi gond nem volt, de hírtelen minden rosszra fordult. Meg-meg szakad a net, ma pl szinte egyáltalán nincs. 2 percenként bejön 10 másodpercre a net, de akkor is olyan lassú, hogy éppcsak idetaláltam a fórumra. Megírni is alig tudtam a hozzászólást. Most lehúztam a routerről a gépeket, így csak a bátyám gépével tudom elérni és innen is írok már, mert az enyémről feladtam, de most úgy néz ki, hogy router nélkül itt jó. Ezért gondolom, hogy a routerrel van a gond, csak ne mtudom, hogy beállításbeli probléma, vagy én csinálok valamit rosszul. Igaz, hogy semmit nem értek a hálózathoz, így azt állítottam be routerbe, hogy legyen jelszó a nethez, meg a felhasználónevet és a jelszót írtam be. Mást nem állítottam, mert nem értek hozzá, de lehet, hogy kellene. Amúgy még azt is megemlíteném, hogy két éve 70-80%-os volt a jelerősség, most már 20-40%. Nem tudom, hogy mitől van ez. Edimax kártyám van. Nagyon megköszönném a segítséget, vagy az építő jellegű hozzászólásokat
Köszönettel: oliba

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - iPhone topik
 - Path of Exile (ARPG)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Háztartási gépek
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
 - Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő