Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• damatic

tag

válasz And #6420 üzenetére

Nyugi, én sem értettem az angol zanzából, hogy mi a vihart telepített az SD-re, de egy biztos, a hekkelés leírásában WRT54G v.5 a főhős és váltig állítja, hogy biza felrakta rá az SD kezelést. Nem lehet egy korábbi firm, ami kezel SD-t, de nem olyan nagy méretű, hogy ne menne fel? (Csak agymenés)

A hard reset nem vezetett eredményre, a többihez meg már nem merek hozzáfogni, mert nem vállalok magamért felelősséget, olyan álmos vagyok 2 óra 40 perc alvással.

• damatic

tag

válasz And #6418 üzenetére

Annyi oldalt nézegettem már a témában, hogy nem is emlékszem hol, de valahol olyasmit olvastam, hogy a sima G-s verziót hekkelte meg SD-vel, úgy hogy valahogy az SD-re is rátelepült valami, és így elég lett a memória. Ez azért hihetetlen egy kicsit, mert hogy kezeli az SD-t, amíg nincs fenn a nagy firm? Amíg a Micro nem kezeli az SD-t, addig hogy telepíti fel rá a nagyot??? Ez ilyen tyúk-tojás téma...

Igazad van abban, hogy kár vesződni azért a 2G-ért, érdemesebb lenne az USB-s, és oda meg ráakaszthatok egy USB-s külső házas noteszvinyót akár 40G-vel is. No, mindegy, addig is marad a pendrive a zsebben ftp helyett. Még jó, hogy nem vagyok rászorulva a Linksysre, egy Dlink 524-es van benn a rendszerben. Arról viszont valahogy kevesebb infó van, hogy mit is tud, meg mit lehet belőle kihozni... - de ez már offtopik.

Addig is megpróbálok a Linksys ipari hulladékomból ismét rútert csiholni, berakom a rendszerbe, és ki tudja, talán találok okosítást a másikhoz...

• damatic

tag

válasz And #6416 üzenetére

Hálás köszönetem!
    Hajnalban már kiguvvadt a szemem a sok hsz-t nézegetni.
    A pingelés megy, a sebességre nem elékszem.
    Folytatom a játékot, ha a játékszer közelébe jutok...

Sejtettem, hogy a formámhoz illően seggreesett fene lesz, de hogy ennyire... Pedig pont az SD upgrade lenne a lényeg. Azt nem lehet, hogy a micro verzióba belevarázsolni az SD támogatást valami parancssoros buherával? Persze nem én, mert ahhoz már végképp sültkrumpli vagyok. Vagy RAMot áppgrédelni? Vagy akkor már inkább hagyni kell és venni egy GL-t?

Meg a másik kérdés, amire nemigen találtam választ, hogy mekkora kapacitású SD-t tudna kezelni? Mert ha megáll a 2GB környékén, akkor minek az egész, arra már van pendrive és elérem arról a fájljaimat ftp helyett. Egyáltalán az SD háttértárral lehet egy kívülről is normálisan használható ftp-t létrehozni a rúteren?

• damatic

tag

Baj van.
    WRT54G v5
    Gyári volt, működött, az SD hekkre akartam firmware-esen előkészíteni.
    Felraktam rá sikeresen a DD micro-t, szépen beállítottam, ment, de sehol nem találtam benne az enable SD-t. Rájöttem, mert nincs. Na, akkor tövább böngésztem és letöltöttem még két verziót, de egyikkel sem sikkerült ápgrédelni, cserébe már semmit nem enged csinálni. a 192.168.1.1-re a Monitoring oldal jön be, PC-vel látják egymást, Power led villog. Ha ápgrédet indítok, látszólag elindul, aztán kiírja, hogy failed.

Paff. Most akkor nem kicsit??? :(((

Ilyenekkel buheráltam:

VxWorksRevert-Gv72-v3.bin
    dd-wrt.v24_micro_generic.bin
    dd-wrt.v24_std_generic.bin
    dd-wrt.v24_nokaid_generic.bin
    tftp.exe
    vxworks_killer_g_v06.bin
    vxworks_prep_v03.bin

Lehet ezzel a nézegetésnél értelmesebbet csinálni? Mondjuk rendbe hozni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés