-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnny_gold
tag
válasz
johnny_gold #11220 üzenetére
Ezzel kapcsolatban egyébként kiderült, hogy valahogy magát a pendrive-ot nem szerette a cucc... Próbáltam formázni vagy 3 különböző filerendszerrel, sehogy sem szerette... Aztán betettem egy másik pendrive-ot, azt meg kérdés nélkül felismerte
-
johnny_gold
tag
válasz
neduddki #11224 üzenetére
Jah, oké, értem...
Mondjuk furcsállom hogy így szoktatok mérni, hiszen a gyakorlatban a WAN-on mindig a net szokott lenni, ami szinte sosem szokott olyan gyors lenni, hogy ott legyen a szűk keresztmetszet... Ellenben a halózaton a valós átviteli sebesség, az tényleg számíthat...
-
johnny_gold
tag
válasz
neduddki #11222 üzenetére
Egy WiFI-n lévő gépről másoltam egy LAN-on lévő gépre egy fájlt... (Nyilván a router WiFi-jén, és router LAN-ján lévő gépekről beszélek)
WAN-on nálam csak 80 Megabites net van, ezért azt nem tudom feljebb tesztelni, a 80-as net simán átmegy rajta, ha WiFi-ről nézem akkor is... De ha van valami tesztelési javaslatod még, állok elébe -
johnny_gold
tag
válasz
neduddki #11210 üzenetére
Furcsa eredmények... Smallnetbuilder szerint 700-at bírnia kellene..
A fájl másolási sebességek főleg furcsák, nálam 23 MB/s -el (180 Mbps) másolt WIFI-n. Nálad pedig LAN-on is jócskán lassabb...
WiFi-n másoltam egy Wifi-n lévő laptopról (3 antennás (450Mbps), 5 GHz) egy LAN-on lévő gépre...
[ Módosította: 7 ]
-
johnny_gold
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen vagyok, lenne egy kérdésem a TomatoUSB-vel kapcsolatban:
Engedélyeztem az USB-t, és a különböző fájlrendszereket, az auto mount-ot is, rákötöttem egy pendrive-ot, a neve meg is jelenik az Attached Devices-nél, viszont azt írja nincs mount-olva, és ha mountolnám, azt írja, hogy "Failed to mount, please verify the device is plugged in and try again".
Olvastam valahol, hogy az fstab fájlban lehetne átállítani a fájlrendszereket (de hogy pontosan mire kéne azt nem tudom), de olyat is olvastam, hogy alapból mennie kéne... Van valakinek ötlete, hogy hogy lehetne ezt működésre bírni?
Előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest