- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
válasz
Intruder2k5 #13407 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm!
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Tudnátok leírást küldeni a dd-wrt-s repeater bridge beállításához? Természetesen ehhez a routerhez kellene.
Magyar nyelvű.További szép napot mindenkinek!
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
A linksys EA6900 routerről van valakinek tapasztalata? Sajnos nem találtam róla topic-ot, itt a Ph-n.
-
sziku69
őstag
Simán összejött. A fő router, egy tp-link 1043-as, ez meg wrt54gl. Kaptam egy nagyon jó leírást. feltoltam egy dd-wrt-t a tomato helyett. A linksys lett a bridge, a házban, egy emelettel lejjebb. Most mindenhol jó a jel.
-
sziku69
őstag
Jó jó, nehogy már ezen összevesszetek
Nekem is voltak kétségeim, de ezek szerint akik vettek belőle azok sem hitelesek? Azt írják, hogy azt tudja az antenna amit ígért az eladó. Igazából most már én sem tudom. Mondjuk egy ismerősöm vett egy állítólag 20 dBi-s antennát, de egy 5 dBi-s a porba alázta
-
sziku69
őstag
válasz
Intruder2k5 #12710 üzenetére
Aha ezt eddig nem néztem meg. Viszont amit a végén kérdeztem, azzal kapcsolatban tudsz válaszolni? Vagyis hogy ehhez a routerhez van e olyan firmware amivel működne?
-
sziku69
őstag
válasz
Intruder2k5 #12708 üzenetére
Hát ezt szomorúan hallom
Fúrkálni nem nagyon akarok, mert padlófűtés van. Lehet jobb megoldás lesz az erősebb antenna. Láttam itt fenn 16dBi-s antennát
Pedig már nem nagyon akartam költeni rá, de ez a linksys feleslegessé vált, gondoltam hasznossá teszem.
És az nem lehetséges, hogy olyan firmet tegyek rá amiben benne van a repeater?
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogyan lehet ezt a routert híd ként használni? Tomato firm van rajta. Van egy router a felső szinten, de két födémen keresztül jelentősen gyengül a jel. A közbenső szintre tenném a routert, és jelerősítésként szolgálna. Mit kell rajta állítani? Valami szájbarágós megoldás kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest