- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
polberto
tag
A kamerás emberke azt mondta hogy a TCP portot(34567) és a HTTP portot(80) is be kell írni a port forwardinghoz. Amit mutattál valamelyik nap ott csak a 80-as port valt beírva.
-
polberto
tag
Egyébként mikor beírom a böngészöbe:xy.no-ip.org és bejön egy ablak ahol meg kell adni a felhasználonevet és jelszavat, és itt a rögzítö belépési adatait kér vagy a no-ip-jét?
-
polberto
tag
Sziasztok!
Sajnos még most sem tudom távolról elérni a megfigyelő kamerarendszert.
Egy szakember megnézte a rögzítőt és azt mondta ott minden rendben, a routernél nincs jól beállítva.
Intruder2k5 fórumtárs nagyon sokatt segített valamelyik este a Tomato felrakásában, de meg valamilyen beállítás hiányzik a port forwardingnál. Mi lehet a gond? -
polberto
tag
válasz
Intruder2k5 #12309 üzenetére
Biztos igazad van, küzdök még vele egy kicsit, köszönöm szépen a segítségedet, jó éjszakát.
-
polberto
tag
válasz
Intruder2k5 #12307 üzenetére
igen, beírnám a böngészöbe a név.no-ip.org-ot és ekkor futtatni szeretne egy activex-et és ezt a windows mindig blokkolja.
-
polberto
tag
válasz
Intruder2k5 #12305 üzenetére
Már csak ez a tetű win7 nem enged futtatni valamilyen activeX vezérlőt és addig nem tudom megadni a felhasználónevet és jelszót. XP-n is próbáltam az sem engedi.
-
polberto
tag
válasz
Intruder2k5 #12303 üzenetére
Ez is jó már csak abban segíts légyszíves hogy a fix ip-hez már a ddns-t már beállítottam a no-ip.org-hoz, és a port forwardingnál hogy kell beállítani hogy kamerákat tudjak megnézni bárhonnan?
-
polberto
tag
válasz
Intruder2k5 #12301 üzenetére
Köszönöm, feltoltam, nem találom hogy hol lehet a wifit kóddal védeni?
-
polberto
tag
válasz
Intruder2k5 #12299 üzenetére
Köszi a választ, ha felteszek egy általad javasolt firmware-t és nem tetszik, könnyen vissza tudom tenni a gyárit?
Ha igen tudsz nekem egy stabil verziót ajánlani? -
polberto
tag
Sziasztok!
WRT54GL routerem DDNS részénél nem tudom a no-ip.com-ot kiválasztani, a gyári 4.30.16-os firmware van rajta. Tudtok valami megoldást ajánlani, ha lehet nem szeretnék nem gyári firware-t használni. -
polberto
tag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy 54GL-es routert,(V1.1-es) és megnéztem a firmware számát: V4.30.7 2006 jun 20. Ez egy régről beregadt készülék, vagy használt, mert a doboza is elég megviselt? A gyártás időpontját nem lehet valahogy kiolvasni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest