-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sleve
tag
Mégis vettem egy ilyen yagit probaképpen, a jobbakat túl drágának találtam, hogy tudja-e a 15 db-t nem tudom de a router antennájánál határozottan erősebb. Majd összehasonlítom hogyan aránylik egymáshoz a két antenna csak itt vidéken nehéz RP TNC csatit szerezni most ideiglenesen két bnc-ből eszkábáltam össze egyet
-
sleve
tag
Nagyobb nyereséget kellene elérnem egy WRT54GL-s routernél, érdemes lenne lecserélnem egy ilyen Kyron yagi antennára a saját anetnnáját?
-
sleve
tag
Az normális, hogy amikor éppen megy a net és ránézek a konfigos oldalra (198.168.1.1) akkor az AP-nak a beállítása jön be amikor meg éppen olyanja van, hogy nem megy a net akkor a Bridge beállitás jön be?
-
sleve
tag
Sziasztok!
Küzdök egy WRT54GL routerrel Tomato v.1.16 firmware van rajta. Mindent ugy csinálok ahogy ezen a linken van de még hiányzik valami beállítás mert nem kapcsolodik a wifis hálóhoz. Mit kellene még beállítanom?
köszi,
sleve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest