- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
_BM_
senior tag
válasz
Balázs0916 #10403 üzenetére
Mit ajánlanátok?
10-es fúrót és utp-kábelt
-
_BM_
senior tag
Hali!
Nem tudom a cisco gombbal be- és kikapcsolni a wifit, pedig arra van beállítva a gomb. Néha sikerül, néha nem. Van olyan, hogy sikerül kikapcsolni a gombbal, de a PC-ről ellenőrizve halványan látható marad a pipa. Tomato 1.27
Egyébként frankón hasít a cucc.Találkozott valaki ilyen problémával? 30/30/30?
-
_BM_
senior tag
Halihó!
Beléptem én is a gl-klubba, megy frankón minden, egyből kapott tomatót, de nem érem fel iq-val ezt a ses/aoss gombot. Wlan toggle-ra használnám, de egyelőre az sem világos, hogy a szögletes gombot kell-e nyomni, vagy a tőle jobbra lévő kerek bizbaszt. Hiába állítom a tomatóban, nem csinál semmit.
-
_BM_
senior tag
Sziasztok!
Készülök venni egy 54GL-t, és szeretném tudni, hogy lehet-e (függőlegesen) lefelé hajlítani az antennáit. Asztal alatti polcra akarom tenni, ahol szűk a hely (10 cm magas), viszont a polc szélétől lefelé van bőven hely. Azt már láttam videón, hogy vízszintesen ki lehet teríteni, gondolom, ez falra szerelésnél előnyös, de nekem lefelé kéne állnia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest