- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBRDVD
tag
Beüzemeltem a WRT54GL-emet, tettem rá friss paradicsomot.
Mivel utcán, közvilágításon, trolivezetékeken keresztül kell neki a jelet az ablakomba tennie, ezért felnyomtam a Transmit Powert 150 mW-ra, a default 42-ről. (range: 1 - 251; default: 42)
Az lenne a kérdésem, hogy nem lesz semmi baja az eszköznek, hogy folyamatosan (pl. évekig) 150-en használom? Használhatom mondjuk 200-on is, nem fog megsülni, vagy ilyenek?
(és a fejem nem fog megsülni?)
-
GBRDVD
tag
válasz
Rommel6600 #1165 üzenetére
Asszem meggyőztél.
WRT54GL lesz a választás.
-
GBRDVD
tag
Sziasztok!
A Linksys WRT54GR RangeBoosterről szeretnék infót. Érdemes ilyet vennem szerintetek? [link]
Egy 802.11b/g mini pci wlan kártyával ki tudom használni a 35%-kal nagyobb teljesítményt?
Vagy ne variáljak, vegyek WRT54GL-t?
Az lenne a lényeg, hogy a szomszéd irodaházból átjöjjön a jel rendesen (trolivezeték, trafó, minden van a környéken). Egy 4 évvel ezelőtti ősrégi 2 antennás SMC-vel ez simán működött, csak megsült az ablakban.A mostani SMC WBR14G jelerőssége a töredéke ennek, ezenkívül akad, lefagy, stb., és a kukában fog landolni.
Milyen tapasztalatotok van a Linksys WRT-k jelerősségéről úgy általában?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest