- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mickey0023
csendes tag
Hát nekem nem jött be. Beállítottam a portot, utána csináltam egy újraindítást a ruteren. Annyit elértem a beállításaiddal, hogy a háromszög most egy zöld pipára vált, de ha rámegyek hogy tesztelje le a portot, akkor az írja ki, hogy error. Nézegettem a ruter beállításait, még pluszba az előzőkhöz az upnp-t is letiltottam.
-
Mickey0023
csendes tag
Hello Mindenki!!!
Nos pár nappal ezelőtt írtam, hogy kéne egy kis segítség a ruteremhez. Utoljára azt az üzit kaptam 30 sec reset az állítsam be újra a rutert, azt ha így se meg akkor tomato fw-t rakjak. Nos az utóbbi lett a megoldás. Arra kérek valakit, hogy magyarázza el nekem, hogy tomaton fw-nél mit kell beállítanom, hogy működjön a Utorrent portja. Beállítottam a utorrenten, hogy a kapcsolatoknál nincs semmi kipipálva(Upnp, nat stb.). A wifi kártyámnak csináltam egy fix ip címet, és a ruteren letiltottam a dhcp servert. Nos innentől valaki plz help, hogy mit csinálja. Előre is köszike
-
Mickey0023
csendes tag
Ja azt még elfelejtettem leírni, hogy a tüzfal ki van kapcsolva mindenhol(vista, ruter).
A Far Cry portal meg majd akkor fog foglalkozni, ha előbb működi a utorrent, mert sajnos azzal meg az a bajom, hogy nem tok szervert kreálni, de játszani tok másén. -
Mickey0023
csendes tag
Nem akarok azon vitatkozni, hogy mi a Far Cry 2 portja, de az tuti az.
Én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy mi a fenéért nem működik az a port amít nyitok. Ha valaki tud még tanácsokat adni plz help. Előre is köszi -
Mickey0023
csendes tag
Nos az a szitu, hogy én kikapcsoltam a dhcp szervert és a gépemek adtam egy ip címet amit adtál példának 192.168.1.69. Ezután átírtam a porttovábbításhoz a portjaimat és a 192.168.1.69 ip címet írtam oda. Nos így ebben az állapotában teszteltem le a utorrentel a portot és még mindig ne jó. A wan kapcsolatot meg visszaállítottam autmatikus dhcp-re.
-
Mickey0023
csendes tag
Ja azt meg elfelejtettem leírni, nem tom fontos-e, hogy nem lan-on csatlakozok, hanem wifi-n a ruterre.
-
Mickey0023
csendes tag
Hát átraktam a wan ip-t statikus ip-re(fix ip-s internetem van), a dhcp szervert letiltottam, csináltam magamnak egy ip-t.Erre az ip-re nyitottam portokat. Kipróbáltam a Utorrent-et, és még mindig azt írja ki, hogy nem műkszik a port.
-
Mickey0023
csendes tag
Hello mindenki!
Nekem olyan problémám lenne a Wrt54gl v1.1 ruteremmel, hogy hiába nyitok portokat v.miért nem akarnak működni a portok. DD-wrt soft van rajta wan automatic dhcp, dhcp szerver 4 ip-t oszt ki. Megnéztem milyen ip-t osztott ki az arra az ip-re nyitottam a portokat. Ha valaki tud plz help. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Konteó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ford topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged