-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi_
csendes tag
Szia!
Az ismerősödnek talán sikerült kifognia a 100ból egyet, vagy nem tudom, mivel ezek a routerek legendásan jók, és legtöbben elégedettek vagyunk vele maximálisan. Lehet, hogy valamit elrontottatok firmware-frissítésnél, azért nem működik rendesen. A hsz-ek száma nem hinném, hogy a problémák, inkább a routerben rejlő lehetőségek számával arányos. -
tomi_
csendes tag
10e ft alatt megkapom a WRT54GC+WUSB54GC kit-et, ami szerintem eléggé elgondolkodtató vásár. Egyik ismerősömnek kellene, szóval mindenképp szükség van a routeren kívül valami vevőre is. Ha csak a router kellene, akkor egyértelmű, hogy GL. Neki biztosan nincs szüksége moddingra, csak netet akar osztani wifin, stabilan.
-
tomi_
csendes tag
Ha árban nem lenne különbség, egyáltalán nem gondolkoznék a gc-n. Egy jól működő "fapad" wlan router kellene, és arra lehetséges, hogy megfelel. Csak gondoltam, megkérdezem, hátha valaki használja, és vannak tapasztalatai, ennyi.
-
tomi_
csendes tag
Sziasztok. Olvasgattam a fórumot, de nem találtam érdemben infot az 54GC routerről. Van valakinek tapasztalata erről a típusról? Elég olcsón hozzá lehet jutni, és amire kellene, azt szerintem tudja. Egyébként jómagam is GL-t használok, maximálisan elégedett vagyok vele.
-
tomi_
csendes tag
Ezzel már próbálkoztam, nem ment úgy sem. Szerintem egyszerűen nem látom át a router kezelőfelületét, valamit biztosan nem kapcsoltam be vagy ki. Valszeg felhívom majd a supportot, úgyis ingyenes, aztán csak elmagyarázzák lépésről-lépésre. Nem tartottam magam hülyének, de most kicsit úgy érzem magam.
-
tomi_
csendes tag
Sziasztok! Gyári firmware-rel használom a routert. Egy koliban lakom, pc-re osztom a netet, meg wifi-n egy notebookra. Hogyan állítsam be a routert, hogy lássam a belső hálót? Most a pc-m és a laptopom csak egymást látja, senki mást a LAN-on, és engem sem lát senki. Köszi.
-
tomi_
csendes tag
felraktam tomato-t, beallitottam hogy klienskent menjen a router, latja is a halot. ezen kivul mit kell meg csinalnom, hogy kapcsolodni tudjak hotspotra?
-
tomi_
csendes tag
szoval aki ugy tudta, hogy a gyari firmware-rel lehet klienskent hasznalni a routert, az rosszul tudja, legalabbis a linksys szerint. felhivtam a support-ot, ott mondtak ezt. szoval melyik az a firmware, amelyikben be lehet allitani, hogy klienskent mukodjon a wrt54gl? aki csinalt mar ilyet, es le is tudna irni pontosan mit kell es hol beallitani, meg magat a firmware telepitest is el tudna magyarazni, az legyen szives segitsen. koszi
-
tomi_
csendes tag
valaki meg tudná mondani, hogyan hasznalhatom a wrt54gl-t kliensként? a gyári fw-ben sehol sem találtam erre vonatkozóan beállítást. így egyáltalán nem tudom használni a routert. ebben a topicban olvastam, meg többen is megerősítették, hogy tudok a routerrel csatlakozni hotspotra, ezért is mertem megvenni. gáz lenne ha kiderülne, mégsem lehet ilyesmit. szóval légyszíves aki tud, segítsen! köszi.
-
tomi_
csendes tag
na megjott a cucc, megprobaltam install-ni, de vaalmi hibauzenetet tolt, hogy nem tud kapcsolodni a routerhez. miert lehet ez? a manual egy zsak fos, abbol nem jottem ra. nem volt idom probalkozni vele, melozni kellett jonnom. valakinek van otlete? csak csatlakozni akarok hotspothoz. hogy lehet megoldani? vagy mi lehet ez a hibauzenet?
-
tomi_
csendes tag
válasz
ngabor2 #1549 üzenetére
ha nem lehet wlanon tovább, akkor mindegy. a lényeg, hogy csatlakozni tudjak. akkor ehhez teljesen jó a gyári fw? valahol olvastam, hogy ha más fw-t teszek fel, elvész a garancia. ennek nem sok értelmét látom. ugye nincs ilyen? ha vissza lehet rakni a gyári fw-t, akkor hogy lehetséges ez?
-
tomi_
csendes tag
hello
holnap megjon a routerem, wrt54gl. hotspotra akarok csatlakozni, esetleg azt a netet osztanam szet a lakasban. mit csinaljak? tegyek fel egybol masik firmware-t? vagy jo erre a gyari is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest