- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vargalex
félisten
válasz
Qkackca #11757 üzenetére
DHCP-s kapcsolat esetén nem szakadhat meg a net, ugyanis a lease time felénél a kliens (esetedben a router) küld egy megújítási kérelmet. Persze, ha tudja, hogy valóban DHCP kapcsolatról van szó. A kábelt ugye a WAN portba dugod? Hogy van beállítva a routeren a WAN interface?
Nincs MAC címre regisztrálva a szolgáltatás? (És esetleg ezért csak a géped kap IP-t?) -
-
válasz
Qkackca #11757 üzenetére
Hát ez elég furcsa nekem akkor is, de mindegy, ha így van, akkor így van!
Gondolom akkor a kapcsolat DHCP-s ugye...?! Ha a routered HW verziója támogatja, esetleg meg lehetne próbálni custom fw-vel! Tomato-ban például tudsz időzített Reconnect-et beállítani, ami esetleg segíthetne!
-
válasz
Qkackca #11755 üzenetére
Szia!
Szerintem nincs az a szolgáltató, ami 3 óránként bontja a kapcsolatot, ott valami műszaki probléma lesz! Erre utal az is, hogy a szakadás után a kapcsolat nem áll helyre automatikusan! Egy IP csere (megújítás) amúgy sem jár kapcsolat szakadással! Amikor szakad, azután mit látsz a router logjában?
Illetve szerintem nem ártana ránézni a kábelnet jelszintjeire sem, mert a problémát ez is okozhatja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest