- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
(Lehet hogy nem jól, de rémlik, mintha egyes chipsetek esetén problémás vagy lehetetlen lett volna a repeater-mód használata WPA-val: [link]. Eleve nem teljesen egységes a repeater / universal repeater / WDS értelmezése és megvalósítása az egyes hardverek és firmware-ek esetén. Ez a DD-WRT-féle virtuális AP-s repeater sem általános, van, ahol meg egy kalap alá veszik a WDS-sel. Olyan repeatert is láttam, amelynél egyszerűen csak az ismétlendő AP MAC-címét kellett megadni, de az SSID-nek és a kulcsolásnak meg kellett egyeznie az eredetivel, ill. ez WDS-nél is így van. Ez a WPA-val való összeférhetetlenség talán valamilyen hitelesítési problémából eredhet, hiszen a WPA(2) nem statikus titkosító kulccsal dolgozik.)
-
And
veterán
Bocs, ha nem voltam egyértelmű. Mikor azt írtam, hogy működött, arra értettem, hogy WPA-PSK-val, mert én is úgy használtam a WDS-t, ill. manapság a repeater-módot. Repeaternél még az az előny is megvan, hogy a hozzáadott virtuális AP más kulccsal, de akár teljesen más algoritmussal titkosítható, mint a fizikai interfész (ami a repeater-módoknál egy szimpla kliens, mint említettem).
-
And
veterán
A Tomato-s lehetőségeket nem ismerem, DD-WRT-vel viszont mindkét módot próbáltam (itt a repeater != WDS), és működött. A WDS-t AP-mód alatt támogatja, mindkét (v. az összes résztvevő) routeren be kell állítani. A repeater (ill. repeater bridge) pedig egyszerű kliens-módot jelent, annyi többlettel a hagyományos kliensekhez képest, hogy repeaternél van lehetőséged virtuális AP-k hozzáadására.
#7668: Köszi a bőséges választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest