-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Csontikka
aktív tag
válasz
nyikszi #9604 üzenetére
Szia,
valami lábakat kellett összeérinteni és utána tftp-vel fel lehetett tolni a firmware-t, de már nagyon nem emlékszem pontosan (1x csináltam csak), de erről a linkről el lehet indulni.
( valami ilyesmi a lényeg:
Összekötöd a flash memória címző lábait, tehát más byte-okat küld ki mint amit a proci eredetileg kért. Emiatt nem lesz jó a checksum, és emiatt beindul a failsafe mode.
Ha meg már failsafe mode-ban vagy, elveheted a csavarhúzót, ezáltal rendbejön a címzés, és nyugodtan töltheted fel az új firmware-t. )sok sikert, és csak óvatosan!
Üdv,
Csontikka -
veze
őstag
válasz
nyikszi #9515 üzenetére
hát ez érdekes... a router firewall kikapcs.. és akkor müködik. Nálad igy most jo, de azért ez nem természetes.. nekem pl be van kapcsolva mégis OK.
probaltad már hogy visszakapcsolod és kkor megint müködik e vagy sem?
nem azért mintha a router "firewall" valami óriási durranas lenne, de azért kiegészitésnek a többi mellé jol jön.
alternatív fw: én nem használtam a gyárit sosem, mielött megvettem a routert már elég sokat olvastam itt, és abbol az jött le, hogy nekem az jobb lesz ha lecserélem.
ddwrt van(volt) de tomatot használva is több konfigurálási lehetöség van mint gyári fw-vel -
veze
őstag
válasz
nyikszi #9507 üzenetére
probaltad már ugy is hogy semmit nem irsz IP cimnek átjáronak dns-nek ,hanem a router oszt neked egyet.. akkor müködik a neted a gépen?
ha ugy igen, akkor valamit esetleg elírtál, ellenörizd ujra. Nálam (kábel net) ugyanezen adatok (átjáro dns stb) beirásával müködik GL van nekem is, ha pontosan beirom. ha direktbe dugom a gépbe a netet akkor meg ki kell törölnöm, csak ugy megy
ha van tüzfalad, engedélyezve van e a kapcsolat? ha kikapcsolod a tüzfalad akkor működik e? belsö hálózatod ( ha van) müködik e? (hálókártya jo e)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest