- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Csontikka
aktív tag
válasz
nyikszi
üzenetére
Szia,
valami lábakat kellett összeérinteni és utána tftp-vel fel lehetett tolni a firmware-t, de már nagyon nem emlékszem pontosan (1x csináltam csak), de erről a linkről el lehet indulni.
( valami ilyesmi a lényeg:
Összekötöd a flash memória címző lábait, tehát más byte-okat küld ki mint amit a proci eredetileg kért. Emiatt nem lesz jó a checksum, és emiatt beindul a failsafe mode.
Ha meg már failsafe mode-ban vagy, elveheted a csavarhúzót, ezáltal rendbejön a címzés, és nyugodtan töltheted fel az új firmware-t. )sok sikert, és csak óvatosan!
Üdv,
Csontikka -
veze
őstag
válasz
nyikszi
üzenetére
hát ez érdekes... a router firewall kikapcs.. és akkor müködik. Nálad igy most jo, de azért ez nem természetes.. nekem pl be van kapcsolva mégis OK.
probaltad már hogy visszakapcsolod és kkor megint müködik e vagy sem?
nem azért mintha a router "firewall" valami óriási durranas lenne, de azért kiegészitésnek a többi mellé jol jön.
alternatív fw: én nem használtam a gyárit sosem, mielött megvettem a routert már elég sokat olvastam itt, és abbol az jött le, hogy nekem az jobb lesz ha lecserélem.
ddwrt van(volt) de tomatot használva is több konfigurálási lehetöség van mint gyári fw-vel -
veze
őstag
válasz
nyikszi
üzenetére
probaltad már ugy is hogy semmit nem irsz IP cimnek átjáronak dns-nek ,hanem a router oszt neked egyet.. akkor müködik a neted a gépen?
ha ugy igen, akkor valamit esetleg elírtál, ellenörizd ujra. Nálam (kábel net) ugyanezen adatok (átjáro dns stb) beirásával müködik GL van nekem is, ha pontosan beirom. ha direktbe dugom a gépbe a netet akkor meg ki kell törölnöm, csak ugy megy
ha van tüzfalad, engedélyezve van e a kapcsolat? ha kikapcsolod a tüzfalad akkor működik e? belsö hálózatod ( ha van) müködik e? (hálókártya jo e)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gaming notebook topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Witcher topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Én ezt nem értem, kidobom a fenébe ezt a routert.