- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Tasker
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi
senior tag
válasz
h_143570 #9093 üzenetére
Utorrentet használok, és pont azután kezdett el vacakolni, hogy vasárnap egész nap be volt kapcsolva. Bár ha jól emlékszem én már leszedtem az engedélyezett kapcsolatok számát, de ettől függetlenül otthon megnézem mégegyszer.
Köszi a segítséget!
Vagy ez megoldja a problémát, vagy lecserélem a torrent klienst (vagy kihajítom a routert és veszek egy jobbat).
-
GS_Laja
csendes tag
válasz
h_143570 #9093 üzenetére
Ez érdekes, nekem egy NAS-on fut a torrent a nap 24 órájában.
Az előző Asus router kb 3 évig bírta ( igaz akkor még a PC-n futott a torrent), a mostani Linksys, mint már írtam lentebb kb 2 hónapig.
Lehet hogy a torrent klienst nem szereti a routerek napi 24 órában?Írnál erről bővebben?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Windows 10
- Videó stream letöltése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő