- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi
senior tag
válasz
outsiheder #9108 üzenetére
Kb fél óra alatt beüzemeltem a D-Link routert (a legtöbb időt a portforward beállítása vette igénybe). Egyelőre minden tökéletesen megy, torrent mellett is elég jó a net (8 Mb). Most két géppel és egy PDA-val terheltem, nem jelentett neki problémát. Bár eleinte a Linksys is jó volt, szóval most jön a tartósteszt...
-
Brumi
senior tag
-
Brumi
senior tag
válasz
h_143570 #9093 üzenetére
Utorrentet használok, és pont azután kezdett el vacakolni, hogy vasárnap egész nap be volt kapcsolva. Bár ha jól emlékszem én már leszedtem az engedélyezett kapcsolatok számát, de ettől függetlenül otthon megnézem mégegyszer.
Köszi a segítséget!
Vagy ez megoldja a problémát, vagy lecserélem a torrent klienst (vagy kihajítom a routert és veszek egy jobbat).
-
Brumi
senior tag
Sziasztok!
Van egy WRT54G2 routerem, ami egy jó ideig egész jól működött, de 3 napja egyszerűen félpercenként dobálja el a kapcsolatot (az ADSL nem szakad meg), állandóan kiírja, hogy az oldal nem található. Végignéztem egy csomó fórumot, és láttam, hogy egy típushiba, de normális megoldást nem igazán javasoltak sehol, amit tudtam már kipróbáltam. Esetleg nektek van valami javaslatotok, vagy egyszerűen így jártam és 1 év után vehetek egy másik routert?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv,
Brumi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged