- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Apple Watch
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam is volt ilyen probléma UPnP módban (a gyári firmware-t használom), annyit csináltam hogy cseréltem egy másik torrent kliensre, majd tesztcélból leszedtem kb. 25 gigát torrenten gond nélkül így biztosan torrent kliens hiba volt az az eset. Ezt a torrent klienst használom jelenleg: [link]
De olvastam olyan esetekről is amit Cworm írt, azaz a maximális egyidejű kapcsolatok+timeout problémáról erről meg ezeket az infókat találtam a dd-wrt wiki weboldalon:
''Go to the Web-Admin and log in
Go to 'Administration'
Go to 'Management'
Enter the following values at 'IP Filter Settings'
Maximum Ports: 4096
TCP Timeout (s): 90 or 120
UDP Timeout (s): 90 or 120 ''
[link]
Majd írd meg mire jutottál mert kellene majd flashelnem dd-wrt-t egy routerre de nem pazarlom az időt ha nem működik jól.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest