- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
imádom ezt a két bites gondolkodást, ha bármilyen témában az apple-t dicséri/fikázza az ember annak nyilván sosincs köze a konkrét hírhez hanem csak hogy apple rajongó vagy apple utáló e az ember
írod hogy ha más gyártónál menne ez (gondolom az akksi növekedés) akkor menne az örömujjongás, hát ha feljebb görgetsz épp itt a cikk alatt dicsértem meg az apple-t hogy még a mostani relatív kis teleppel felszerelt iphone-ok is akku bajnokok, ha még növelik az akku méretet akkor az tényleg brutális lesz.
gondolom amíg dicsértem az apple-t addig igazat írtam és objektív voltam, de ahogy (más témában, más kommentek kapcsán) kiemeltem hogy nem csak az a fajta áremelés létezik amikor az árat emeled hanem amikor ugyanazért az árért kevesebbet adsz, az is egy fajta drágulás akkor már rögtön "kapálózok".mivel szoktam az applet dicsérni (hiszen van is miért) és szoktam fikázni is (hiszen van is miért) ezért ugyanezen a fórumon voltam már apple fanboy és apple hater
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged