- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbujna
aktív tag
lehet, hogy már rég megoldottad a problémát, mert utánaolvastál!
Ha procidban nincsen HT, akkor a lap hiába támogatja azt, ha nincsen
Gondolom a procid 2.4/533/512... Ebben nincs HT
Ha a procidban van HT, azt úgyis csak olyan lapba tudod tenni (általában), amelyik már támogatja a HT-t. A i845P-ös chipset már támogatja azt... -
pbujna
aktív tag
Ismét lenne egy kérdésem!
Van az alaplapon egy RCA hangkimenet! Mire jó ez? Nem találtam a topicban választ, de még ilyen kérdést sem. Ez digitális kimenet? Át lehet alakítani 9 pinre? Mire tudom rákötni ezt a kimenetet? Segítsetek! -
pbujna
aktív tag
Nekem Kingmax HC500-as van! EZT NE VEGYÉL!
Nálam csak 480-on megy
Bármelyik bios volt fenn, nem ment többet... A memória CL2.5 és CL3 időzítésekkel is csak 480-on volt hajlandó menni... 3 különböző processzorral is kipróbáltam, mert azt hittem, hogy a proci is ludas lehet benne, mert esetleg nem bírja!
-
pbujna
aktív tag
nekem is Raidben mennek a winyóim. 2x120 GB SATA Seagate. Igaz ezeknek még a firmware száma is megegyezik, így nagyon jól mennek. Én nem particionáltam őket, mert saját magára nagyon lassan ír, de az olvasás és az írás nagyon gyors, ha memóriából olvasok/írok, illetve a rendszer nagyon gyorsan áll fel. Másik wincsiről is gyors az írás. Nálam pl 160-as PATA-ról 70-75 MB/s-sel másolt!!!
-
pbujna
aktív tag
Az 500-as memóriát természetesen támogatja, egyébként mi értelme lenne az 500-as vagy 600-as memóriáknak? Sajnos másik lapban nem tudom a memót kipróbálni, mert nincsen hozzá proci! Az én Silenttoweremet nem fogom leszerelni. Eléggé macerás lenne, mert a lapot is ki kell szerelnem a házból!
-
pbujna
aktív tag
újabb fontos kérdés:
Miért nem megy az Instant Music a P4C800-E Dlx lapommal? Mit kell esetleg még beállítani? A wake on by keyboard sem megy... -
pbujna
aktív tag
a ram elvileg nem fog károsodni, mert 2.75 V ajánlott neki. Ezek néha 540-ig is elmennek, de 500 MHz elvileg garantált. Nálam nem megy annyit. A proci még tovább is bírná!!! 266 FSB-ig elmegy a proci, de a ram csak 245-ig. Ez nem 10 Mhz.
2 db dualban válogatott modulról van szó! Ki az aki tuningmemóriát vesz 1 db-ot???
Bios frissítés sem segített! -
pbujna
aktív tag
Segítségeteket kérném!
Miért van az, hogy a P4C800-E Dlx alaplapomban a Kingmax Hardcore 500-as ramom csak 490-ig hajlandó menni? Tud valaki segíteni? Van valakinek tapasztalata ezzel a rammal kapcsolatban? A bios-t is frissítettem, de nem hajlandó feljebb menni. A proci bírná, de gondolom a lap miatt nem megy...
A ram CL2.5-ön és CL3-on is 490-ig megy. PAT nélkül is addig megy. Nem tudom, hogy mi lehet a baj! -
pbujna
aktív tag
egy gyors kérdésem lenne, amit sajnos nem találtam a fórumon. Mi a különbség a P4C800-E dlx és a P4C800 dlx között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged