- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
smc__
csendes tag
válasz
kiskornel #3438 üzenetére
Biztos, hogy ugyanarról a márkáról beszélünk?
Az alta pro 263 alumínium, ami ha jól tudom nem egy új találmány, a csicsás kinézet a full fekete szín vagy az 5mm-es narancs színű gumigyűrű?
Fejjel együtt az állván 2,5 kg, simán agyon lehetne ütni vele akárkit.
Ja és három szekciós.
Az meg, hogy miért rugdosod a lábát végképp nem értem, én ha leteszem az állványt, az áll. Stabilan. Ezt a rezgéses dolgot végképp nem értem, ha van időd elmagyarázhatnád.
És tényleg nem vitatkozni akarok veled, csak nekem mások a tapasztalataim. -
smc__
csendes tag
válasz
kiskornel #3430 üzenetére
"Alta-át meg mindenki csak úgy vegyen, hogy előtte megnézte. Van a sorozatban jó is, de a nagyok átalában ingatagok." - Nem tudom miről beszélsz, én megnéztem négyet a boltban, atom stabil volt mindegyik, pont mint a manfi vagy a benro. Bográcsozni is simán lehetne rajta.
-
smc__
csendes tag
válasz
Digital #3300 üzenetére
Szia,
Én nyugodt szívvel ajánlom neked a Hama Star vagy Hama Profil Duo állványokat. Kezdő állványnak teljesen jó, én sokáig használtam ilyeneket, soha semmi bajom nem volt velük. Persze csodát ne várj, de azért egy szellő még nem fogja elfújni.Viszont ebből a kategóriából én azokat javasolnám aminek a lábai össze vannak kötve a középkonzollal.
-
smc__
csendes tag
válasz
Andrew31 #3278 üzenetére
Szia,
Szerintem semmi véletlen nincs benne, sokan veszik.
Nekem viszont semmi pluszt nem adott a 6eFt-os hamához képest (és 20K volt). Sőt.
A lábak minősége egész tűrhető, viszont a csatok olcsó műanyag vackok, ráadásul 4 tagú lábai vannak és teljesen kihúzva, hát, nem atomstabil (tudom, naív vagyok, mit várok egy ilyen olcsó állványtól).
3D fejjel vettem ami gyárilag 4-5 fokos szöget zárt be a vízszintessel végállásban (és nem a szemtengelyem ferde mert bárkinek megmutattam rávágta, hogy "hát ez ferde"). Lehet kifogtam az egyetlen hibásat, de hát na.
A hab a tortán meg az volt amikor a fej alján megtaláltam a matricát, hogy "designed in Germany, made in China"... A gépet már rá se tettem.
Szóval nem rossz ez, csak mondjuk fele ennyiért.Ezek után elhatároztam, hogy inkább beruházok egy Vanguardba vagy egy Manfrottoba. És szigorúan 3 tagú lábakkal.
Addig meg nyüstölöm szegény hamákat.
-
smc__
csendes tag
válasz
#04230330 #3262 üzenetére
Hali,
Nekem van otthon egy profil duo 3 és egy még régebbi hama. Évek óta használom őket, szerintem teljesen jók, főleg egy MILC alá. (Kövezzetek meg de én egy D7000+18-150-tel használom és még nem esett le róla). Nemrég vettem helyette egy Cullman Nanomax 260-at. Nos az egy kalap... Vittem is vissza másnap. Inkább gyűjtök egy komolyabbra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest