- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
Bandus99 #605 üzenetére
Pedig milyen jól nézne ki, minden helyen ahol megállnék, gyűjtögetnék köveket. Mikor meg végeztem, a fél erdő tele lenne félkész tűzrakóhelyekkel
Hát nekem a fotóstáskám max vagy 30 deka, mást meg nem nagyon szoktam vinni magammal, úgyhogy az lóf-t se ér.
Amúgy meg nylon szatyor mindig van nálam, elég ha abba beledobálok vmit, ami kéznél van. -
Dtomi
őstag
válasz
Bandus99 #224 üzenetére
Igazából, már nem nagyon foglalkozok állvánnyal nem tudok vele fotózni, csak babzsákról fotózok, én egyszerűen jobban szeretem, majd talán a télen mikor nem földközelről kell fotózni pl. vadakat, akkor veszek valamit de nem hiszem hogy ez a benro lesz. Inkább a slik 700DX vagy GIOTTOS GB3150 mert a benrohoz nincs benro fej.
-
Dtomi
őstag
válasz
Bandus99 #183 üzenetére
Szerintem ez alá a cucc alá fölösleges ilyen állványt nézni, ha csak nem tervez egy sokkal komolyabb telét. Itt még stabilitásról sem beszélhetünk igazán hiszen nincs az obinak állványtalpa, tehát a gépbe kell teketni az állványt. Ha viszont a gépbe kell tekerni, a markolatot le kell szedni mert ott sem 100%-os a tartás, ergo kevesebb mint másfél kilót kell az állványnak megfognia. Szerintem ez a manfrotto állvány még sokáig kiszolgálná az ismerősödet [link] És akkor itt még jóval rá van számolva a súy a mostani cuccra! Egyébként ez a slik állvány egy nagyon jó darab kb6 kilós terheléssel, a gyenge pontja a fej az kb 4kilóig stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest