- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smogus
őstag
Az első linkelésed felejtős szerintem
Amit gondoltál magadnak az szerintem nem olyan rossz, én nagyon gömbfej párti vagyok, kikészít hogyha három bütyköt kell csavargatnom
Nekem Giotto's 1000-es gömbfejem van, 10 kg-t bíran, szerintem jó konstrukció [link]
cseretalpak is kaphatók hozzá, és azok is jók
De manfrotto is mehet nyugodtan -
Smogus
őstag
Azért ez már 4 kilós, nem 2,5-es, és elég jól felszerelt , kampó, szivacsos láb, hordtáska alapáron, vízmérték és iránytű stb.
Szóval jobb vétel mint a manfrotto
és 4 kilóba biztos belefér a felszerelés : 30D = 700g akku és kártya nélkül ezekkel szerintem egy kiló körüli, 70-200 f/4L IS USM = 705 g szóval ez már majdnem két kiló, sőt annyi biztos lessz, mert mondjuk markolat is szóval a 2 kilót biztos túl léped csak a géppel, és még ugye egy normális gömbfej ami megint egy kiló. Szóval a manfrotto biztos nem elégjavítsatok ki ha tévednék
-
Smogus
őstag
Az egy lábas szivacsozás nagyon gáz szeritnem, ha rajta van az álványon az egész cucc akkor ritkán teszed arrább egy kézzel
Egyébként nagyon jó konstrukciónak tűnik ez a benro
kár hogy van már egy mamim, mert látva ezeket az árakat, kicsit sokallom érte a pénzt
De már megvan itt a sarokban -
Smogus
őstag
Szerintem az állvánnyal nem lesz semmi probléma, ha elég a teherbírása, ezt neked kell kiszámolgatni, hogy mi fog rámenni
szerintem a fejből inkább valami gömbfejet vegyél, főleg ha álltalánosabb területre kell az állvány, gyors állítás szükséges akkor ez nem olyan nagyon jó,
[link] nekem egy ilyen van a 3-4 kilós felszerelés alatt, és gond nélkül működik minden
szóval fontos, hogy mennyire gyorsan akarod mozgatni a fejet, vagy mennyire akarod pontosan, aprólékosan mozgatni
[Szerkesztve] -
Smogus
őstag
Fontos hogy eldöntsd, hogy mire is kell, szokták kezdeni
De az a legfontosabb hogy tudd mire kell, ha az a fontos hogy éjszaka fixen maradjon a géped akkor lehet, hogy elég egy egyszerűbb velbon aminek fix feje van nem cserélhető, ha szeretnél mondjuk panorámát fotózni vagy esetleg igényt tartanál egy gömbfejre akkor már nem elég a velbon, kell egy olyan aminek cserélheted a fejét
Szerintem nagy előnye van a Manfrottonak és a Giottosnak abban, hogy külön mozgatható a lábuk, és kiszedhető a középoszlopuk, az megfordítható mondjuk, különböző fejeket is lehet használni rajtuk szóval sok extra van még bennük
Én éheztem sporoltam hogy megvehessem az Manfrotto 055Prob-ot és megérte szeritnem, valamint vettem hozzá Giottos Mh-1000-es gömbfejet cseretalp még nincsen de egyenlőre nem is kellmajd egyszer
Nekem nagyon fotntos volt a teherbírás mert használok régi gépeket, és mondjuk van olyan vázam ami 1,5 kiló és plusz még obik
Na így összefoglalva.
Írd le hogy neked mi kellene
[Szerkesztve] -
Smogus
őstag
Nagy létjogoslutsága van mondjuk sport fotózásnál, mondjuk nyáron találkoztam egy fotóssal aki egy bigmával rohangált és egy monopoddal, egy strandfoci bajnokságon, mindig máshonnan sokat fényképezett, tehát gyorsan bírt pozíciót változtatni.
Meg mondjuk egy templomban sem illik kinyitni egy tripodot sokkal egyszerűbb egy monopod és ki bírsz tartani akár 1/3-ot is nagylátóval ami egy templomban már néha elég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged