- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
bazsimano #2307 üzenetére
Szia,
szerintem mindharom allvany kiszolgal egy kompaktot (akar nehezebbet is). Mit ertesz kisebb Canon majd kesobb valami EOS alatt? En ugy ertem ezt, hogy most egy Canon kompakttal kivanod az allvanyt hasznalni, kesobb pedig egy Canon DSLR-rel.
A velbon-t nem ajanlanam, valami hasonlo tipusu Velbont nezegettem 1-2 honapja, ha DSLR-ben gondolkodsz kesobb, talan meg egy 18-55-os kitobival sem birna el.
A ket Cullman talan jo valasztas lehet, bar a 3 es 3.5kg terhelhetoseggel lehet hamar korlatba utkoznel kesobb a tukrossel. Ha van lehetoseged, menj be egy ExtremeDigital boltba, nezegesd meg mind a kettot, hogy melyik a masszivabb kialakitasu es azt vedd meg.
Viszont: Ha kesobb tenyleg DSLR-be ruhaznal en a helyedben varnek es a 15-16k-hoz tennek meg egy kicsit es egy komolyabbat vennek. Giotto-s, Manfrotto, Slik, Induro,stb markakbol.
Nem tudom, mennyire surgos ez neked, ezt neked kell tudnod, de en nem rizikoznak a kesobbiekben egy kevesbe teherbiro alvannyal, ha megvan a tukros.
udv
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - GYÁRI GARI
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest