Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
válasz
ptesza
üzenetére
szvsz nem releváns hol voltak, valahonnan el kell indulni minden cégnek, csak az számít most hol vannak és meglátásom szerint ügyesen eltanulták másoktól a szakmát, sőt van amiben már őket koppintja más, lásd beépített szárító funkció a filament tárolóba.
a supportról nincs tapasztalatom, de lehet az ő usereik is megkapják ugyanazt amit a Bambu nyújt, passz. a Bambu trendet teremtett a megoldásaival, az Anycubic meg ügyesen lemásolta, a belépő szektorban már nincs semmi előnye, az S1-et is csak bekapcsoltam, elkalibrálgatta magát és azóta olyan minőséget nyomtat ami nekem varázslatszámba megy az Elegoo Neptun után, ahol minden nyomtatás előtt kalibrálgattam vagy 10 percet
én az árakat néztem amikor váltottam és nem bántam meg a Kobrát, nem tudom, hogy hobbi nyomtatásra mit tudna extrát nyújtani a Bambu ami nekem hiányozna és megéri a kb. dupla árat. -
Joshi
titán
válasz
ptesza
üzenetére
Én a Bambu P1S nyomtatási minőségétől nem estem hanyatt. Nem mondom hogy nem jó, de messze nem tökéletes. Ezt a minőséget a végén már egy Anycubic Kossel Deltával is hoztam, persze a delta nyomtatók saját hibáit hordozva. A Bambu "ököszisztéma" tetszik nagyon, meg hogy mindent is lehet hozzá kapni, habár ez utóbbi ma már igaz minden más gyártóra is.
-
kokokka
addikt
válasz
ptesza
üzenetére
Értik, hidd el. 3db Anycubic-om van itthon, mindegyik hibátlanul teszi a dolgát. Nem ezer dolláros kategória persze. Sőt, a resin nyomtatóm is Anycubic, és ha én nem cseszek el valamit, akkor egyik sem fog. Az, hogy a mai világban ki kiről koppint meg már qrvara nem téma szerintem. Még átgondolom de lehet, hogy jön az új gépük is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Motoros topic
- E-book olvasók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

poli27