- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
válasz
kazmerr #3512 üzenetére
Jelzem, én meg el is olvastam, mert nekem belinkelted, tényleg sok hasznos dolog van benne a 3D nyomtatásban kezdőknek.
Azért ez nem egy lézer, vagy tintasugaras nyomtató, amiben csak a tonert vagy a patront kell cserélni, esetleg néha valahol beszorul egy papírlap, de amúgy az esetek 99%-ában megy a nyomtatás odafigyelés nélkül.
Ezt bizony meg kell tanulni, felhasználva azok tapasztalatait, akik már régebb óta foglalkoznak vele és ki kell mindent tapasztalni magadnak is. Sok kis apróságon múlik a nyomat minősége, sokkal nagyobb odafigyelést és lényegesen több karbantartást igényel egy 3D nyomtató üzemeltetése. Na meg tisztában kell vele lenni, hogy ezek a DIY nyomtatók nem a legprofibbak, cserébe az áruk is barátibb.
Én is szívesebben vettem volna egy Craftboot 2-őt, csak nem volt lehetőségem 10x áron megvenni.
Ezt a lehetőséget úgy fogom fel, hogy megtanulhatok egy új technológiát, és így, hogy minden kis részletét meg kell tanulni, sokkal jobban fogok majd hozzá érteni, mintha egyből drága pénzért egy profi gépet vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Kioxia 256GB NVMe SSD 2230-as méretben 51% és 83% közötti kondíciókkal 6db van
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest