Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
szalámissüti #163 üzenetére
Úgy néz ki nincs újabb jelentkező aki megvallja, mit nyomtat, úgyhogy te jössz
. Te mire használod a nyomtatód?
-
Den
veterán
válasz
Én még csak most ismerkedem a témával, de elsősorban alkatrészek, szerszámok, és a fejemben keletkező millió ötlet megvalósítására akarom használni. Dísztárgyak nem motiválnak, de ha valaki megkér rá megcsinálom, bár ez a nyomtató, ebben a konfigban nem nyomtat elég szépen ilyesmihez.
Eddig egy szelephézag állító szerszámot, egy benzines biciklihez tükörtartó konzolt, és egy elektromos biciklihez alkotott hall szenzor tesztelő dobozát nyomtattam, na meg a dob konzolt. Azzal vagyok a legelégedettebb, annyival jobb megoldás mint a gyári...
ilyen a tükör konzol
ez pedig a hall teszter. itt még csak be van paaszintva, ki lesz öntve belül gyantával
persze volt egy pár próbálkozás, meg kell tanulni műanyag alkatrészt tervezni, néhol alá, néhol túlbecsültem az anyag szilárdságát.
-
nézzbe
aktív tag
válasz
Igazából elég széles körben használom, meló helyen kolégáknak ezt-azt, pl alfaromeo-hoz, vezérlés rögzítőt, fater is melóhelyén, gépek fejlesztéséhez nyomtat alkatrészeket, én is pl elektronikákhoz dobozt, vagy bármilyen alkatrészt, haveroknak medált vagy kulcstartót stb, plusz sok sok nyomtató alkatrészt másoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hyundai, Kia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest