- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttomas2005
csendes tag
válasz
Rulez81 #25760 üzenetére
Jelen pillanatban van "Küldemény átadása nemzetközi szállításra" állapotban van a kicsiket, és CZ-ből jön, hiába DE-t kértem!
Valaki használ közzületek Filanora Fluoreszkáló zöldet, illetve Jégkék PLA filamentet? Ezt a kettőt néztem ki így első körben (0.5 és 1 kg kiszerelésben). Azt szeretné kérdezni, hogy mennyire jól nyomtathatóak ezek egy kezdőnek, illetve a Floureszkáló, olyan ami világít a sötétben, vagy csak UV fény hatására ragyog? -
Fülee1
csendes tag
válasz
Rulez81 #25717 üzenetére
Eddig jó.
Sok infill nyomtatás után néha nehezen nyomta át az anyagot a gyári (én a szürke alu creality feliratosat használtam), ez mintha jobban megbírkózna a feladattal.
De a cél, hogy eltűnjön a bowden miatti rugalmasság és a hosszú retract, ami miatt volt már jópár dugulásom is. Ezért is akarom száműzni a teflon csövet.
A Trianglelab-féle BMG-t vettem, elég minőséginek tűnik. És ez a továbbfejlesztett (egy koppintásnál vicces erről beszélni) változat, ahol csináltak helyet a menetes orsónak, így a gyári extruder helyére felszerelhető. -
dugesz77
őstag
válasz
Rulez81 #25669 üzenetére
Úgy néztem, hogy ugyan az az extruderje van mint a v1-nek. Műanyag kar alsó része szokott eltörni, így nem szorít rendesen. Hamar kiszúrható a hiba ,mert kevés anyagot nyom ki a /elkattog. Megéri hozzá a fém extruder de abból is a dual gear. El kell majd végezni az extruder kalibrációt utána állítani menüből steppinget (ezt egyébként friss 0 kilométeres gépnél is érdemes megtenni)
-
LógaGéza
veterán
válasz
Rulez81 #25638 üzenetére
Nem, de én pontban 9:00-kor rendeltem. Gondolom azóta bejött még pár rendelés, és kezd elfogyni a készlet.
Flashback
Jókor szólszIgazából egy/másfél éve kezdtem nézegetni a 3D nyomtatókat talán, akkor az Ender3 tünt befutónak, azóta elmaradt, a napokban feljött viszont újra, és visszaolvasva a topikban is ajánlottnak tünt - első nyomtatónak szerintem jó lesz.
Ahogy látom ez is üveg asztalos, utánnaolvasva át lehet alakítani duplaZ-sé. Viszont addig amíg úgy érzem, hogy erre szükségem lesz, le fog folyni rajta pár méter filamentLegalábbis remélem
-
repvez
addikt
válasz
Rulez81 #25147 üzenetére
Köszi, egyelöre még csak felmérem a terepet, hogy mit merre lehet mennyiért.
Most akarok nekikezdeni mégcsak a tervezésnek amit ki akarok nyomtatni, ugyhogy ez eltart majd pár hónapig .Amugy ilyen drop shipping szerü dologra gondoltam , hátha ott nagyipari gépekkel jobb minöségben ,de olcsobban tudnák kinyomtatni, mint valahol egy kis hobby gépen.
vagy esetleg, olyan helyet ahol feltölthetem a fijlomat és pénzt kérhetek a letöltésért.
A legjobb persze az lenne ha a kettőt össze tudnám hozni, hogy a fijlomat ne kelljen kiadni a kezemből és csak a kész terméket lehessen megrenfdelni egy ilyen külsös cégtől, ugy, hogy nekem ne kelljen foglalkozni sem a gyártással sem a postázással. -
tvamos
nagyúr
válasz
Rulez81 #24864 üzenetére
Igen. Én direkt nem akartam mégegy tápot otthonra, ez még a távirányítós auto aksijáról is elmegy, laptop töltőről is, de az ender 3 tapja is 24V. Minek mégegy táp?
Node mindegy, ez nem a "Milyen pákát vegyek?" topik, már így is túl sokat offoltam.
Várom a nyomtatómat... -
tvamos
nagyúr
válasz
Rulez81 #24845 üzenetére
Aliexpress-en vettem, akcioban, sima fekete dobozban, 1 pakaheggyel. (Narancs szinu, mert az tetszett a gyermeknek.) Dell Laptop toltorol megy, ebben jobban bizom, mint a random kinai adapterben. (Nem akarom, hogy megrazza a gyereket.) Latom, hogy most 50 USD, meg a jmF kisse elszallt... En fel evig minden heten neztem, mikor lesz ra kedvezmeny. Amikor volt, es csak kicsit cidriztem a vam / afa miatt, akkor megvettem.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Rulez81 #24621 üzenetére
Hááát az utóbbi időben nem túl jó a GB hírneve. Ennyi pénzért inkább vennék egy Flyingbear Ghost 5-öt EU raktárból. [link]
De kicsivel többért van Sapphire Pro is ugyancsak EU raktárból. [link]
Ha mindenképpen ez a forma a menő akkor is más helyről vennék valami hasonló gépet.
A mostani tapasztalatommal viszont csak kocka gépet vennék. (Az is van már, kettő is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest