- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Jégcsákány is megirigyelné a Realme GT 7 hőelvezetését
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Mr.Csizmás #38197 üzenetére
Köszi! Ennek utána nézek.
Ma megpróbálkoztam megint vele.
Kicsit állítottam a szeletelésen is. Nagyobb kitöltés, extra fal, nagyobb z-hop és visszavettem a sebességet is.
Így tovább jutottam, mint eddig bármikor. De sajnos megint elrontott egy réteget.
Vagy nem bírja a gyorsulást vagy a 300 mm/s utazási sebességet.
Keresek valami tesztet rá.
Lehet, hogy mégis csak a nyomtatás lassítása lesz a megoldás. Végül is ide befér így a tárgy, a Prusa-ba nem fér. Ha beférne, akkor 19 óra lenne.
Meg lehet, hogy állítanom kellene a varraton is, mert néha igencsak sokat utazik rétegen belül a fej.
Az oszlop teszt még nem is volt meg. Mert azoknak egyenesnek kell lenniük. Arra nagyon kíváncsi leszek.Azt vettem észre, hogy nyomtatás közben műanyag darabok esnek a tárgyra. Benéztem az extruderhez és kicsit meglepődtem.
Dual Gear-es, viszont ami a motor áttétet illeti, azok műanyag fogaskerek.
Emellett sok kis darab anyag van benn. Fehér is (ezzel tesztelhették a nyomtatót a gyárban) és az enyémből is.
Szóval láthatóan darálja az anyagot. Ami nem jó, de nem tudom, mit lehetne vele kezdeni.
És megfogalmazódott bennem egy másik kérdés is, vajon a műanyag fogaskerekek meddig fogják bírni? Filament darabkák már most is vannak a fogakon. Viszont kattogni még nem hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Ibasso SR2
- Félkonfig (ASUS P8Z77-V LE + Intel Core i7 3770K + Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600 MHz)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i7-1185G7/32 GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Iphone 13 Pro Max 128gb, független, karcmentes, full szettel.
- Dell Precision 7560 15.6 FHD Touch/I9-11950H/32GB/1TB/Quadro A4000 8GB HU vb WS tervező
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest