- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Saccco #18300 üzenetére
"A Fusion360-ban a Startup vagy hobbi licenszet kell aktiválni."
Bocs, de ilyesmit nem találtam, de még hasonlót sem. Mikor az elején a korábbi linkedről próbáltam letölteni, az oldalon kér egy sign-int, vagy egy sign-upot, ahol 4 lehetséges opció közül választhattam:
A studenthez kérte az életkort. Gondolom ezt később igazolni is kell valahogyan, szóval valamelyik oktatót választottam.
Ezen felül, a telepítés után próbáltam keresni startup, vagy hasonló csengésű lehetőségeket, se semmit nem találtamTudnál kicsit közelebbit mondani, mert az a gyanúm, magamtól nem fogom megtalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest