- Telekom mobilszolgáltatások
- Jégcsákány is megirigyelné a Realme GT 7 hőelvezetését
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
Saccco #14123 üzenetére
0.15mm.
Most mar visszatertem a kalyhahoz, minden beallitas az eredeti, kivetel a firmware verzioja, es igy ugyan olyan szepen nyomtatna, ha neha nem akadna meg a filament, amitol sok reteg valik el.
A motor nem volt meleg, de en meg idoben eszrevettem hogy gond lesz, mert kezdett romlani a minoseg es nem eroltettem sokat. Kezzel fogva kellemes langyos volt, majd maskor csinalok kepeket hokameraval is.
(#14124) Mr.Csizmás: A moricz kornyeken vagy kinyomtatom neked. Amugy en nem nyomtattam ujat, hanem kicsit felfurtam es erveghuvelyt toltam bele. Illetve kapott egy alatetet is a csavarhoz, sullyeszve, hogy csokkentsem a surlodast es ne uljon fel a motor tartojara teljesen:
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Ibasso SR2
- Félkonfig (ASUS P8Z77-V LE + Intel Core i7 3770K + Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600 MHz)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i7-1185G7/32 GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Iphone 13 Pro Max 128gb, független, karcmentes, full szettel.
- Dell Precision 7560 15.6 FHD Touch/I9-11950H/32GB/1TB/Quadro A4000 8GB HU vb WS tervező
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest