- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
herion
tag
válasz
Stylewars_kp #1173 üzenetére
Nekem az volt a legnagyobb feature benne, hogy lehetett rá rakni mp3 fájlokat, meg felvenni zenéket, akár még a saját rádiójáról is. Volt egy régi válogatás audio CD-m, a discman fülhallgató kimenetébe a kábel egyik vége, a telefon "AUX" bemenetébe meg a másik vége
Ugye a hátránya, hogy azt a kb. 180 percet ami ráfért, végig kellett várni még rögzíti.
Asszem 64MB volt a tárhely, szóval meggondolandó volt, hogy mit tesz rá 2-2,5 óra "másolással" az emberfia
2000-es évek elején ez a Nokia nagyon adta, nekem legalábbis.
Igaz, hogy egy 3310-es volt benne, ahogy írtad is, de az a sok feature amit pluszban nyújtott egy emlékezetes mobillá vált számomra.
Később az összes XpressMusic modellt megvettem, egészen az 5800-ig bezárólag. Ami ha jól emlékszem a Nokia első érintő kijelzős okos mobilja volt.
Aztán ahogy elkezdett haldokolni a Symbian OS, úgy lassan átpártoltam az Androidra, és az 5800-val nálam végleg lezárult a Nokia korszak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest