Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
h.g.f
csendes tag
Üdv!
Ha új gépet állítok össze, játékra is szánom, lehetőleg tartósan, mert egyhamar nem cserélek - és a videokártyára 30-40 ezer forint közötti összeget szánok, mit érdemes venni?
Nekem egyelőre a Sapphire HD4850 Vapor-X kártya tetszett meg, igen jókat olvastam róla. Fontos számomra, hogy a hűtés lehetőleg halk legyen, és éppen ezt dicsérik benne többek között. (Apropó, az eredeti hűtés tényleg olyan szörnyű a 4850-eseken?)
Egyelőre úgy néz ki, 1680x1050-es monitort kell majd meghajtanom vele.
---------
UI. Visszaolvasgattam a fórumban, és látom, hogy ilyen felbontással nem muszáj 1GB a kártyára, a fele is elég. Ez hosszú távon is igaz marad, a jövőre meg aztán megjelenő játékokkal? Ha buta kérdés, tudjátok be annak, hogy csak most kezdek ismerkedni a mai videokártyákkal.
(Akartok mulatni? Egy GeForce FX 5200 128MB van most a gépemben
Aktív témák
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- PNY - Founders - Referencia hűtéssel - GTX 780 TI - Korának leggyorsabbja - Gyűjtőknek is
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest