- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
fatal` #14974 üzenetére
Éppen tévedtem, TVMosaic-kal üzemelt, de semmi mással
Törik a kép, illetve scanneléskor hibázik.
Heteket leveleztem a supporttal, küldtem videókat, logokat. A 6528 elfogyott úgyhogy végül ráfizettem egy 6590-re, remélem ez működni fog. Ahogy néztem a neten a PCIE cuccokal jóval kevesebb a probléma. -
inf3rno
nagyúr
válasz
fatal` #14978 üzenetére
Közben utána olvastam: [link] Tényleg licenszelési okai vannak. Állítólag nem adnak semmi olyanhoz CI+ licenszet, ami PC-hez csatlakozik, mert félnek, hogy felvesszük, lemásoljuk a műsort. Mellette meg persze külön fizetős szolgáltatás a műsor felvétel meg külön dobozt kell hozzá venni. Ki van ez találva.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
fatal` #14978 üzenetére
A szolgáltató alapból szánalmas sajnos. Nem csak emiatt, hanem mert a netjük is pocsék. Online lövöldékben teljesen szétcsúszik az egész mert hibás modemet adnak, és nincs lehetőség arra sem, hogy sajátot kössek be a rendszerbe. Azért ez még szánalmasabb szerintem, mint a CI kártya. Sajnos vidéken nem nagyon van választék. Ez a UPC (vagy most már Vodafone) van koaxon meg az Invitel telefonon. Egyik rosszabb, mint a másik... Még utána járok ennek az IP TV-nek, hátha az rugalmasabb az ilyen PC-s tévézés szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest