Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaKo
aktív tag
válasz
phoenix1989 #71480 üzenetére
Nem írtál semmi paramétert, hogy mit szeretnél körülbelül. Úgy nehezen tud bárki segíteni.
A két Hisense oledet említetted, amiről itt írtuk is valamennyit.
Lehet a Hisense topikban is érdemes megkérdezni, ha konkrétan ez a két típus érdekel. De még akkor sem derült ki, neked mi lenne a fontos. -
HaKo
aktív tag
válasz
rainman72 #71455 üzenetére
Kb 2 hete van meg, illetve nem is minden nap nézem, szóval még igazán sokat nem teszteltem. FHD filmek DLNA-n keresztül simán mentek szaggatásmentesen, mozgásbeli gondot sem tapasztaltam. Kipróbáltam egy 4K DV filmet is szintén DLNA-n keresztül, féltem h ott lesz szaggatás, igaz csak belenéztem a filmbe, de ott sem volt semmi. Majd beszámolok ha eljutok addig, hogy meg is nézem.
Egy asus router a DLNA wifin keresztül. Szóval elégedett vagyok vele. Telekomos IPTV-m van, azok is szépek, ott sem tapasztaltam semmi negatívat. Szóval eddig megérte, főleg annak fényében, hogy 208 ezer volt újracsomagoltan.
-
-
HaKo
aktív tag
Sziasztok!
Látta már valaki élőben ezt a Hisense OLED-et? Milyen lehet? Neten sem sok mindent találtam még róla.
https://euronics.hu/termekek/hisense-55a8g-55-4k-oled-smart-tv-/p/261999
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Razer Kraken Ultimate Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest