Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdav88
aktív tag
válasz
MarciKING24 #96110 üzenetére
Spotify hiányát el tudnám engedni, de hogy nincs rá KODI, sem jól működő Plex, az nálam kiüti a VIDAA rendszert. Persze meg tudnám oldani, mert van alatta egy pc és egy xbox is, de ha már a lehetőség adott, miért ne játszhatná direktben?
-
mdav88
aktív tag
válasz
rainman72 #96093 üzenetére
Köszönöm, 655 volt euronicsban, ott valami borzasztó saját tartalom ment rajta, elvette a kedvemet tőle, 655pro a kevés zóna miatt billeg, a 805 már viszonylat drága, de ha már ott vagyok akkor 50e a különbség a 765-höz képest.
Sharp GP6260E lengyel írott tesztje 50" méretben, google fordítóval használható anyag.
[link]
Árszintjéhez képeset jót írnak róla, de nyilván semmi kiemelkedő.
-
mdav88
aktív tag
Sziasztok,
Nem találtam infot a keresőben így kérdezek: van valakinek infója a Sharp 70GP6260E modelljéről? Lengyel videókat találtam, melyek számomra nem túl beszédesek. 220e forintért mérik, Qled sima háttérvilágítással.
Eddig a 75" TCL 655, 655Pro és a 805 között billegtem, de a 805 ára szépen felkúszott a Sharp árának duplájára, persze tudom, hogy az már egy miniled tv.
Átlag felhasználásra, filmezésre, némi konzolozásra vennék nagyobb tv-t az immár nagyobb nappalinkba, ahova az 55" már nem elég. Megéri elégetni sokkal több pénzt a technika oltárán?
Köszi,
-
mdav88
aktív tag
válasz
XP NINJA #61292 üzenetére
Köszi a visszajelzést, megpróbálom cseréltetni, mert ez az egyetlen pont ami problémás. Hátha. 100khoz mérten én is úgy vagyok vele, hogy korrekt, viszi az okostartalmakat, kiváltottam vele azt, amit eddig xboxon keresztül toltam, szóval hosszútávon spóroltam egy csomó áramot és jót tettem a bolygónak
-
mdav88
aktív tag
-
mdav88
aktív tag
Sziasztok!
Sajna az elozo kerdesemre nem jott valasz, de talaltam egy kicsit feljebb egy tcl tv-t.
TCL 65EP640, emag 160ert kinalja, erdemes lehet?Kkszi
-
mdav88
aktív tag
Sziasztok!
Eléggé elveszett vagyok a TV-k világában, leginkább megjelenítőként funkcionál nálunk, kvázi házimozi a felhasználás...
Hitachi kínálatát néztem, ami ár érték arában tetszett volna, tehát az olcsóbb vonalon (130-140k-ig) gondolkodok: 55-58" átmérővel mit szabad megvenni?Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest