Hirdetés
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
válasz
RoSSo3 #34808 üzenetére
Szia ! Sajnos nem ismerem ezt a típust és a Telenor myTV-jét sem tudom, hogy működik. Próbálj ezen az oldalon érdeklődni : [link]
A lassúság, akadozás azt jelenti, hogy kapcsolgatáskor ( TV műsor, Net, menü ) lefagy. Korábban a Sonynál is gyakran előfordult. Ez sokszor készülékenként eltérő. Sehol nem látok róla véleményt, leírást. Ha nem megfelelő visszaküldöd, macerás, de másként nem tudod kipróbálni. Ha a Telenornál vagy előfizető, ott nem tudsz olyan készüléket venni ami biztosan jó ? A Telekomnál nagyon jó akciók vannak, főleg előfizetőknek szerződéssel. Üdv. -
AL
addikt
válasz
RoSSo3 #34805 üzenetére
Szia ! Az előző levelemben említett táblázatban is androidosnak van jelölve a TCL . Ha jól látom 5 év garanciát jelöl a fényképen, de a szövegben csak 2 évet ír. Az Orionról nem tudtam, hogy androidos tévéi vannak és információt sem találtam róla. Minőségét egyik tévének sem ismerem. A TCL topickban olvass utána. Az oprendszerükről elég sok panaszt olvastam ( lassú, akadozó ). Üdv.
-
AL
addikt
válasz
RoSSo3 #34795 üzenetére
Szia ! Ilyen kategoriában nincs androidos. Androidost tudtommal csak a Sony, Philips és a TCL gyárt, de ezeknek sem csak androidos tévéje van. A Sony alsó kategóriás tévéi nem androidosak. 43xf7596 tól androidos. A tegnapi leveleimben lévő adattáblázatba, ha beütöd a tipusszámot a legtöbb készülék adatait láthatod. Az oprendszert is. Üdv.
-
RoSSo3
senior tag
válasz
RoSSo3 #34794 üzenetére
Ahogy nézem, ez egyik sem Androidos, igaz? Miért nem lehet Extreme Digitalnál szűrni arra, hogy oprendszer?
Ez esetleg? Orion-32sa19rdl -
RoSSo3
senior tag
Ja és egy fontos infó! Nekem nem működött a Samsung termékregisztrációja. Az adatellenőrzés után (miután szépen begépeltem minden adatot a szériaszámtól a lakcímen át az emailig) visszaugrott az első lépésre, és kezdhettem előlről mindent. Miután 3x is ezt csinálta, chaten kerestem a Samsung Magyarországot, akik így csevegésen keresztül regisztrálták a +1 év garanciára a készüléket. Szóval erre figyeljetek, ha Samsung TV-t vesztek, mert ha nem érkezik semmi visszaigazolás, hiába töltöttél ki minden adatot, nem kerül be a rendszerbe a regisztráció, és nincs +1 év gari!
-
törölt tag
-
törölt tag
Persze csak véletlen megláttam, hogy akciós lett. Megnéztem egy másik oldalt, ahol is 100W-os fogyasztást írnak, ami évi 18 € áramszámlát generál átlagosan napi 4 óra használatnál. Láttam, hogy el se férne nálad.
Ha a mediamarktban vennél valamit, akkor figyelj, mert ma van az utolsó nap a fél áfás akcióra. -
törölt tag
Konkrétan senki nem tudja, de szerintem addigra már nem lesznek ilyen tévék, sőt hasonló sem várható, mivel a jobb FHD-t kezdik kinyírni a tv gyártók, ez is még a tavalyi széria, és még jó áron is van.
skizo25 A KU6000-es a Samsungtól a leggyengébb UHD tv. Miért pont azt választanád, ráadásul 60"-ban. Sokkal jobb lenne minden szempontból az 55KU6400-as. Ez 299k, és rendes Samsung garanciával. Talán inkább azt nézd meg, ha már akkora szükség a 4k felbontás. De egyébként meg sokkal jobban járnál egy középkategóriás 60J6240-nel, ami FHD, de jobb minőségű, mint a belépő UHD-k, és még jobb árban is van, már amíg még lehet kapni.
ratgabSzívesen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- AMD FX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NBA és kosárlabda topic
- Formula-1
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ASUS ROG Ally
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest