- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
MiklosSaS #45674 üzenetére
Szemrebbenés nélkül az MX500-at venném, Intelnek nem vagyok híve, főleg nem SSD-ben. Az, hogy kicsivel alacsonyabb a garilimitje, az átlag felhasználáskor nem nagyon fog számítani, az MX már többször bizonyított széria, az 5 év gari is megnyugtató tény, nincs rá az embernek oka, hogy ne bízzon benne.
-
Frawly
veterán
válasz
MiklosSaS #45434 üzenetére
Amennyiért én látom magyar árlistákban, szerintem nem éri meg, az Intel mindig is szerette túlárazni a termékeit, csak az SSD-k piacán nehezebben teheti meg, mert sokszereplős. De erősen függ, hogy te mennyiért jutnál hozzá, mert annyira ellene sem szól semmi (de mellette sem), nincs vele tapasztalat. Ilyen ársávban vannak lényegesen gyorsabb NVMe-s meghajtók vagy lényegesen olcsóbb 3D NAND TLC-sek, elterjedt, megbízható típusokból.
-
-
Tegla80
addikt
válasz
MiklosSaS #19960 üzenetére
Én nem értek a lovakhoz...
mikor vettem utánanézve többen ezt rakták ps3 ba és jól teljesített....
ezt választottam....de hamar rájöttem,h nekem pici és cseréltem egy 256gb Sandisk-re ami 2013 mácius31 óta van benne.Még műxik.
(az ,h érezhető a gyorsulás azt gondolom itt nem kell ecsetelnem ....)
Majd tesóm gépébe ment op-rendszernek és itt állt meg.
valszeg elektronika,de a boltban nem mondták,így csak tippelem(ment a gép azt kanyar és többé nem volt ssd)
neked viszont legyen vele szerencséd és még húzza sokáig.
(bár a 36 hó lejárta előtt ,ha behalna cserére,lehet Te sem haragudnál meg érte . Csere után újra van gari...nekem adata lesz helyette szintén 36hó val.Engem nem zavar ha megáll,max cserélik.bár a san... ra nincs garim ellenben naon olcsó volt)
-
Tegla80
addikt
válasz
MiklosSaS #19957 üzenetére
csak halkan mondom,h nekem most cserélik gariban a 60gb vertex2-m ami erős másfél évig ment.
A boltban az eladó mikor meglátta azt mondta,h nem gondolta volna,h van még működő darab kint valakinél az általuk eladottból. Rengeteget cseréltek gariban már 0-1 éves kora alatt....szerinte nem volt egy jó széria.
kb ennyi -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Western Digital Elements 2.5" 4TB USB 3.0 (WDBU6Y0040BBK) Külső HDD (Bontatlan, Új, 1 Év Garancia)
- Új 960GB SAS SSD
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Elements 2.5" 4TB USB 3.0 (WDBU6Y0040BBK) Külső HDD (Bontatlan, Új, 1 Év Garancia)
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest