- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mogyoro42
csendes tag
Sziasztok!
Nyomozásom során találtam egy érdekes versenyzőt, amiről már volt szó a fórumon, most néztem, hogy az ára is elfogadható, pár helyen kapható (PCX, Compker, stb...), a
Kioxia EXCERIA. Ez egy Toshiba termék. A 240-es most olyan 11-12.000.- körül van.
Ami érdekes benne, hogy budget kategóriában is Toshiba, Hynx csipeket használ. Itt-ott minimális Phison-t is, de én csak a segédáramkörökben láttam.
Nem állítok róla semmit!
A legtöbb belépő szintű, és közép kategóriás versenyző Phison, vagy "SM" vezérlőket használ, a low budget kategóriában a legtöbb kritikus hiba a vezérlők miatt szokott lenni, így visszaolvasva...
Én sajnos nem veszek, mert az Amazonon írták páran, hogy régi, 3.-4. generációs procikkal, és régi BIOS-okkal nem mindíg sikerült összehozni. Egy 7 éves laptopot csinálok meg böngészősnek, nem kísérletezek, de szerintem aki más célra keres, annak érdemes lehet nyomozni egy kicsit.
Itt egy cikk, ahol látszik a belseje: (jobb klikk, fordítás magyarra)
https://www.hardwareluxx.ru/index.php/artikel/hardware/storage/50889-test-i-obzor-kioxia-exceria-novye-ssd-v-raznykh-formatakh.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Suzuki topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Hikvision 512GB nvme ssd
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest