- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxxxxxxx
tag
Routher-routheral lehetséges összekötni vezeték nélkül? Tp-Link 1043 és Asus RT-AC51U.
-
xxxxxxxxx
tag
Sziasztok! Tegnap megajándékoztam magam egy ASUS RT-AC51U típusú készülékkel
Menü rendszere szerintem borzasztó. Nem olyan lényegre törő letisztult mint a TP-Link 1043 asa pl.. vagy mint a régebbi G szabványos SMC routherek. Ilyen varázsló segítségével kell beállítani dolgokat. Hálózati táp vezetéke lehetne hosszabb is. Nézegettem lefedettséget jelerősséget szerintem egész jó legalább is jobb mint az előző 3antennás megoldásos TP-Link 1043 még 8dB antennákra is cserélve. Esetemben itt vályogfal megoldás van de nyugodtan ajánlható a termék ilyen környezetre, de a fixes antennáival megint csak nem vagyok kibékülve. 3 év garanciájával egész jó.Antenna csere számomra kissé szarral való gurigázásnak tűnik. Kérdés valaki csinált már ilyen fixes antennával szerelt routheren forrasztással cserét? Nem mint ha akarnék de rövid ideig megfordult a fejemben.
-
xxxxxxxxx
tag
válasz
Intruder2k5 #46874 üzenetére
Mint írtam kis községben (falun) lakom. Régi építésű vályog ház. Műanyag nyílászárókkal. Ahol a WLan üzemelne a padlástér fa a homlokzat és lemez tető van, így gondolom elég jó lefedettség lenne a házban. Majdnemhogy homlok egyenes jó rálátás is van a szomszédra. Neki a gép fakeretes ablak előtti íróasztalon van. Kettőnk közt van a község főútja. Kb 30m van köztünk.
-
xxxxxxxxx
tag
válasz
azigazimoris #46872 üzenetére
Am mennyire jók ezek a belső antennás megoldások? Milyen táv lőhető át vele mennyire elég ez?
Bocs a linkért. -
xxxxxxxxx
tag
Sziasztok! Véleményeteket szeretném kérni vezeték nélküli routher vásárlása előtt állok. Célom az lenne hogy testvérem a laptoppal/telefonjával tudjon internetezni. Talán falun lakom és a szemközti sráccal lanozni. Ugye rögtön felnéztem az ph. apróra. hátha van fent valami bolti árhoz képest olcsón.
Így találtam egy ASUS RT-N65U típusú eszközt. ami olyan 27E be lenne Árgép szerint is. Azt gondolom hogy van pofám egy hangyaszarnyit alkudni. Viszont néztem infókat specifikációkat nem látok rajta antennát vagy csatit. Hogy nagyobb dB es antennára cserélni a gyárit. Számomra kissé aggasztó erős kételyeim támadtak. Mit gondoltok?Hardverapro-s linket töröltem.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest