- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcdennis
tag
válasz
Gubek-Einste #79675 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
-
mcdennis
tag
Sziasztok!
Eddig nagyon jó tapasztalataim vannak a prohardveres tematikus forumokkal kapcsolatban. Fel eve laptopvasarlas elott alltam es egy nagyon jo tanácsot kaptam.
Most router vasarlas elott allok. Kb. Mindent elolvastam ami itt és más weblapokon találhato. Egy kérdés maradt bennem. Érdemes-e használt routerben gondolkodni, vagy nem éri meg azon a plusz 5-6 ezren spórolni, ami egy jobb használt termék és az új között mutatkozik? Tp linkbe gondolkozok amugy vagy hasznalt lesz vagy nem.
mit gondoltok?
előre is köszi!
-
mcdennis
tag
Sziasztok!
Kaptam frissen egy IqPro korlátlan internetes SIM kártyát. Beraktam egy korábban telenor home csomaghoz kapott huawei routerbe, csatlakozik is a nethez PIN-t beirtam, de az internet sebessége a 25 kb/s ba van maximalizálva. Mi lenne a teendőm most? Nem változtattam a router beállításain a telenor home hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest