- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Nah ismét segítségre tanácsra lenne szükségem. Az 1000es optikai digihez vettem egy D-Link DIR-825 AC1200
[link]
Szépen beállítgattam viszont cat6os kábelen 240Mbitet tud ami még igazából nem is zavarna mert wifin használnám. Viszont az n-es szabványú macbook pro-m ezt az eredményt produkálja:Ami siralmas. Hiába csatlakoztam rá 2.4Ghz-n, ill 5GHz-en kb ugyan ez az érték jött ki.
A wifi admin felületröl csináltam kár printscreent nézzétek már meg légyszi, hogy valami el van állítva vagy mi miatt produkál ilyen trágya eredményeket? Ja és a tesztet úgy futtattam, hogy 2méter volt a router és a noti között fal nélkül. -
Sakab
senior tag
válasz
adika4444 #70962 üzenetére
Megnéztem a macbookban ez van:
802.11ac Wi‑Fi hálózatkezelés;3 kompatibilis az IEEE 802.11a/b/g/n szabvánnyal
Ez pl amint ennél a TP Link Archer C6nál írnak mennyire állja meg a helyét, így a 2 eszköz között?
TP-LINK Archer C6 a következő generációs 11ac szabvánnyal érkezik, amely kompatibilis az N-es szabvánnyal,de 3-szor gyorsabb annál.Az Archer C6 együttes adatátviteli sebessége 1200 Mb/s. A kristálytiszta 5 GHz-es hálózaton a végsebesség 867 Mb/s-ot is elérheti, a 2,4 GHz-es hálózaton pedig 300 Mb/s is lehet a sebesség,
[link] -
Sakab
senior tag
Sziasztok, bevezették az 1000es optikai netet a lakásba, és úgynézki a 1043nd 8év után leváltásra kerül. Tudnátok ajánlani valami jó ár/értékarányú routert amivel a maxot kilehetne hozni wifin? 2013as macbook pro-t kellene kiszolgálnia, amit a 1043nd már nem nagoyn tud.
Semmi hókusz pókuszra nincs szükségem, csak arra h stabilan szórja a jelet
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest