- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
Gubek-Einste #45854 üzenetére
köszi
megnézem őket
-
lcee79
addikt
Hi!
Mostanában akadozik a netem, de lassan kénytelen leszek azt gondolni, hogy csak a router okozza, mert miután újraindítom, rendszerint megjavul.
Van egy 5 éves tp-link WR1043ND V1-em (2014-es firmware-t látok hozzá csak)
Van valami jó ár-érték arányú router amivel ezt kiválthatnám?
50mbit/5mbit-es netem van
Semmit nem kell tudnia különösebben, ettől ne legyen rosszabb, de megbízhatóbb igen
Ja és persze minél olcsóbb legyen, nem akarok 50.000-eket költeni, inkább 10-ennel kezdődjönKöszi!
-
lcee79
addikt
-
lcee79
addikt
Hi
Routerem adatai
7-es verzió, de nem tudom a kép alapján meg tudod mondani hogy ez melyikSzóval akkor, a tplink 1043as jó vétel, mert akkor cserélek, hogy gyorsuljon a rendszerem
magas bitrátájú HD filmeknek amúgy sem árt a gyorsulás...Thanx
-
lcee79
addikt
Köszi a választ
tehát ahogy néztem a felső kategóriát a tp link az amit a mai nap folyamán nézegettem is, úgyhogy lehet hogy az lesz az a 12900 ft-os ár (annyiért láttam legolcsóbban) elég barátságos szerintem.
de ezen még megakadt a szemem
EnGenius ESR9850: Ralink RTL3052 @384MHz, 32MB RAM, 4MB flash, brutális tempó, ~600Mbit, 20ezer forint alatti áron
hogy őszinte legyek nem is hallottam még erről, pedig azért informatikával foglalkozom nap mint nap...igaz ne pont routereket veszek, de azért mégiscsakakkorisna...Firmware Version: v7.00.8
ez van most a routeremen
gondolom erre kérdeztéligazából nem akarom nagyon ha nem muszáj downgradelni, de mintha a régi firmware-el kevésbé vagy egyáltalán nem csinálta volna ezt a szakadást. ma esete konkrétan 25-30x szakadt meg 2 óra alatt...(töltés megy meg közben chat meg böngésző ablakok...csak a szokásos
)
-
lcee79
addikt
Hi!
Nem olvastam még nagyon bele a fórumba, most jöttem egyből írok:
Van egy linksys WRT54G-s ruterem, nagyon nem vagyok vele megelégedve, folyton elvesztia a kapcsolatot, kihuzom visszadugom ujraindul és megint jó.Amúgy is akartam Gigabites LAN 300mbit/sec es n-es (tudom ez csak elméleti sebesség sajnos) routert.
20.000-nél nem akarok többet költeni ré, és most hogy liknksysből kiábrándultam (cisco ide v oda) már ilyet nem akarok, és ronda kék iskábelen rákötve PC, TV, POPCORN HOUR A-110
Net megosztás wifin egy laptop, meg egy mobil telefon...
tehát 3 eszköz megy rá kábelen 2 -3 wifina fő szempont hogy ne veszítgesse el a jelet, szerintem ez a legrosszabb amit egy router tehet....
A gyors kérdés melyik router az ami legtöbb ember szerint érdemes venni és megéri az árát?
thanx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest