- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fidokaaa
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #25738 üzenetére
és ha tényleg olyanom van?
lényeg hogy értetted, köszönöm a választ
tehát akkor akkor az általam írt TP-Link is megfelelő lenne szted? közben találtam 4,7k -ért WR741ND-t
ez nekem egy picit túl olcsónak tűnik, hogy minőséget kapjak érte, de nem igazán értek hozzá....
-
fidokaaa
csendes tag
sziasztok
kis segítséget szeretnék kérni. Átlagos házi használatra milyen routert ajánlanátok? A routerről jelenleg egy gép megy vezetéken, egy notebook wifin keresztül, általában MMO játékok generálják a forgalmat mindkettőn
ezen kívül van még egy gép wifin a másik szobában (de az csak böngészés/email), illetve néha mobil eszközök, minimális forgalommal. a net 10gbit, de lehet hogy 15-20 is lesz később.
néztem a fentebb ajánlott néhány asus-t de 20k nekem sok lenne, max 10 környékén nézelődnék...
Valaki ajánlotta a TP-Link TL-WR740N-et mert iszonyat olcsó, és 5 év garancia van rá, de a tp-linkekről azt olvastam hogy nem nagy barátai a jelerősségnek. Nálam pedig ez is szempont lenne, 70nm-es lakásban 2 szobával odébb már nem nagyon van net a jelenlegi linksys-elelőre is köszönöm a segítséget
szerk: T-s kábelnet van, valamilyen Thomson modemmel, ha ez számít valamit
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest