- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemesys
tag
Üdv!
Gondolom, már sokan kérdezték de én is szeretném. Egy szerencsétlen Wifi-s Routert szeretnék. A mostanit egyfolytában ki kell húzgálni mert ledob a netről. (SMCWBR14-G2) Többször cseréltem rajta FW-t egy ideig jó, majd megint nem. De van, hogy FW csere nélkül is jó egy csomó ideig, ma meg vagy 4szer ki kellett húzni egymás után és pihentetni. Lehet, hogy már öreg? Olvastam az első hozzászólást és lehet, hogy nem bírja a kiképzést? 15Mb-es netem van, szörfölök és youtube-on halgatok zenét hd-ban ha van. Lehet, hogy már sok neki? Pedig nekem eddig az SMC mindíg bevált! Van egy sima Barricade routerem azt szoktam használni ha ez tényleg nem akar feléledni. Az bírja a le/fel töltögetést. És nem tudom mit vegyek helyette...
Kérdésem az lenne, hogy egy olyan Wifis router kellene ami tényleg megbízható. (több éve szolgál a felhasználók 90%-ánál hibátlanul) és bírja a 15-ös netet a fenti használattal.
Vagy esetleg, ha nagyon rám jönne a fel és le töltögetés akkor azt is bírja!
Nem muszály a zsír új széria, inkább veszek használtat de olyat ami bevált!Előre is köszönöm a tengernyi türelmet!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Napirajz könyv
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest