-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ejnyebejnye
tag
válasz
Gubek-Einste #106583 üzenetére
Nekem elég a router, a Synology is tökéletes volt (jelenleg is) erre. De most szeretnék egy újabbat. Csak nem ismerem a kínálatot.
-
ejnyebejnye
tag
Sziasztok!
Új routert szeretnék vásárolni.
Jelenleg egy Synology RT1900ac-m van. A gondom hogy a meglévő Xiaomi 11lite 5g ne telóm állandóan ledobálja a wifi, kb. használhatatlan. Vettem egy Poco X7 pro-t, sajna azt is. Mindkettő Hyper os, szerintem ez a gond, mivel más telókkal nem csinálja, sem egyéb eszközzel.Netem 1000/500, kábelen 1 minipc van, wifi 5ghz-en 6-7 készülék minimum. Többnyire alapdolgokra használom, ami fontos az a 0-24 torrent (jelenleg 100 megosztás, letöltés max 2-3 db egyszerre), és dlna hdr 4k filmnézés. Torrentet telóról app-on keresztül távolról jó lenne irányítani, mint most a Synology DS progikkal.
■ Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva? kis lakásban, sok szomszéddal
■ Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz? 1000/500
■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj! nem számít, de jó lenne megúszni 100e alatt. Max 150e ha muszáj...
■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná? 1 minipc kábelen, 5ghz-en tv, tablet, mediabox, 3-4 teló, 1 laptop, szóval sok eszköz. Wifi 6 is jó lenne.
■ Milyen egyéb igények vannak a routerrel szemben? Újabbat szeretnék, amivel tuti nem lennének kompatibilitási gondok, és bírja a cpu/ram a torrentezést, mellette a dlna filmnézést 4k hdr-ben.Köszönöm!
-
ejnyebejnye
tag
válasz
I'am Dony #60506 üzenetére
ac68u vs. rt1900ac
De ajánlom a wikidevi-t is. -
ejnyebejnye
tag
Sziasztok!
0-24 stabil torrentezésre, DLNA filmnézésre szeretnék egy routert.
Asus ac68u vagy Synology rt1900ac?
A Synologyről nagyon kevés infó van torrentügyileg, ezért kéne tanács
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest