-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz
Gubek-Einste #100081 üzenetére
Köszi
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!
Olyan routert keresek aminek erős wifi jele van,jelenleg van egy tplink meg egy asus mindkettő switchként van beüzemelve,de nem vagyok megelégedve velük.
Nem lenne baj ha a telóm(yettel) korlátlan netét is tovább lehetne vele osztani.
Jelenleg a tplink hatatótávja kb 10-15m házon belül,tégla falak stukatúr födém,ez egy 1,5 éves router a legolcsóbb archer,az Asus már nem mai gyerek szerencsétlen csak pár méteren szór.
50/25ös net van jelenleg(falu) yettel kb a dupláját tudja.
Keret 15-20000Ft.
Köszi! -
gerisz23
őstag
2005 10. havi SMC routerem van jelenleg,még működik,igazából nincs is baja,csak gondoltam forwardolást ,meg hasonlót jobban belehet állítani egy újabb jobb routeren.
Tegnap megkértem a szolgáltatóm hogy állítsa be nekem a 80-as és 443-as portokat forwardra.Azóta nem nyitja meg a googlet,facebookot stb...Megpingeltem a honlapokat hibát dobott.Valószínűleg a külső hálózarta-nincs fix IP-m még-nem forwardolta ki a portokat,így csinált nekem egy zárt kört.Telefonon hiába reklamáltam,náluk minden rendbe van,aki állítgatja a portokat az meg épp elment valahova...Remélem holnap megoldódik az ügy.
Azt nem tudom hogyha kérek fix IP-t náluk(1370Ft havonta)Azzal javulni fog-e a helyzetem.Egy szaki azt mondta hogy elvileg igen,mert úgy nem natolt IP-t kapok.Ha valaki megcsekkolná a beállításaimat
Direktbe router nélkül se nyitja meg a böngészőm a honlapokat...
-
gerisz23
őstag
válasz
Gubek-Einste #50230 üzenetére
Végülis Asus mellett döntöttem,Tp linkesnél sokan írták hogy szakadozik a wifi,hogy aztán igaz-e nemtudom...
-
gerisz23
őstag
válasz
Intruder2k5 #50245 üzenetére
Köszi
-
gerisz23
őstag
válasz
Intruder2k5 #50243 üzenetére
Most feloldattam velük pár portot,elvileg nyitva is vannak,de játékban azt írja valamelyik tűzfal blokkolja a kapcsolatot,kikapcsoltam az enyèmeket,a blockolás megmaradt.
Fix ip cím megoldhatja a gondomat,vagy azt is natolva kapnám netán?
Köszönöm a válaszokat,befonom a szemöldököm pedig csak Warframezni akarok... -
gerisz23
őstag
Mikrohullámú netnél ha Natolt hálózatot használ a szolgáltató,akkor müködhet a port forwarding rendesen?
-
gerisz23
őstag
válasz
Gubek-Einste #50230 üzenetére
Köszönöm szépen
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!SMC routert cserélnék (11éves) valami újabbra,komolyabbra szebbre
Amihez kellene:
1.Mikrohullámú netem van,azt szeretném osztani,de valahogy úgy beállítani a routert hogy elsődlegesen a kábellel csatlakoztatott PC-m kapja a sebességet (online játékok miatt)
2.port forwarding egyszerű beállításaMax 10000Ft-os árig gondolkoztam,ahogy írtam főleg online játékokra kellene,néha torrentezni.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest