- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gringoka #97523 üzenetére
Létezik olyan, nagyon sok típus, itt az összefoglalóban is szerepeltetve van különböző kategóriákban több is.
Annak függvényében, hogy mennyit szánsz rá, milyen módon tudod beszerezni, tetszés szerint tudsz választani.
Viszont mint írtam, az FGA2233 nagyon jó Wi-Fi tekintetében is, 5 GHz-en 4*4 MIMO, az átlaghoz képest jobb belső antennákkal, így ac, de pláne ax szabványon is jó lefedettséget és stabil, gyors kapcsolatot biztosít, ha megfelelők a beállítások (Wi-Fi csatorna...stb), illetve az ellenoldali kliens is rendben van, minden tekintetben megfelel az elvárásnak.
Emiatt írtam, hogy először teszteld, megfelelők-e a beállítások...stb, nehogy csalódás érjen és saját routerrel sem legyen jobb, vagy látványosan jobb a kapcsolat.
Én komolyabb, nem alsó kategóriás saját router adtam el azért, mert a FGA2233 tökéletesen kiszolgál, jól lefedi a lakást és gyors, stabil a Wi-Fi kapcsolat is (pedig használjuk rendesen, home office keretében én és a feleségem is több órás videokonferenciákat nyomunk párhuzamosan...stb, meg a tévéken nem csak a routerrel azonos szobában, hanem a másikban is hibátlanul megy a Netflix és a Disney+ 4k). -
válasz
gringoka #97520 üzenetére
Szia!
Az a Technicolor milyen típusú?
Ha FGA2233, akkor érdemes lenne más irányból körbejárni először a témát, Wi-Fi beállítások...stb., mert adott típus nagyon jó a Wi-Fi szórás és kapcsolat tekintetében, amihez kell persze a környezetnek, ellenoldali eszköznek megfelelő beállítás.
Csak azért írom a fentieket, nehogy feleslegesen vegyél saját routert, ami szintén a fentiek szerint működne csak ideálisan és esetlegesen felesleges kiadást jelentene, mert szerintem nem az ONT lesz a szűk keresztmetszet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest