Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz gringoka #97523 üzenetére

Létezik olyan, nagyon sok típus, itt az összefoglalóban is szerepeltetve van különböző kategóriákban több is.
    Annak függvényében, hogy mennyit szánsz rá, milyen módon tudod beszerezni, tetszés szerint tudsz választani.
    Viszont mint írtam, az FGA2233 nagyon jó Wi-Fi tekintetében is, 5 GHz-en 4*4 MIMO, az átlaghoz képest jobb belső antennákkal, így ac, de pláne ax szabványon is jó lefedettséget és stabil, gyors kapcsolatot biztosít, ha megfelelők a beállítások (Wi-Fi csatorna...stb), illetve az ellenoldali kliens is rendben van, minden tekintetben megfelel az elvárásnak.
    Emiatt írtam, hogy először teszteld, megfelelők-e a beállítások...stb, nehogy csalódás érjen és saját routerrel sem legyen jobb, vagy látványosan jobb a kapcsolat.
    Én komolyabb, nem alsó kategóriás saját router adtam el azért, mert a FGA2233 tökéletesen kiszolgál, jól lefedi a lakást és gyors, stabil a Wi-Fi kapcsolat is (pedig használjuk rendesen, home office keretében én és a feleségem is több órás videokonferenciákat nyomunk párhuzamosan...stb, meg a tévéken nem csak a routerrel azonos szobában, hanem a másikban is hibátlanul megy a Netflix és a Disney+ 4k).

• kali

legenda

válasz gringoka #97520 üzenetére

Szia!

Az a Technicolor milyen típusú?
    Ha FGA2233, akkor érdemes lenne más irányból körbejárni először a témát, Wi-Fi beállítások...stb., mert adott típus nagyon jó a Wi-Fi szórás és kapcsolat tekintetében, amihez kell persze a környezetnek, ellenoldali eszköznek megfelelő beállítás.
    Csak azért írom a fentieket, nehogy feleslegesen vegyél saját routert, ami szintén a fentiek szerint működne csak ideálisan és esetlegesen felesleges kiadást jelentene, mert szerintem nem az ONT lesz a szűk keresztmetszet.

Új hozzászólás Aktív témák