- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gringoka #97523 üzenetére
Létezik olyan, nagyon sok típus, itt az összefoglalóban is szerepeltetve van különböző kategóriákban több is.
Annak függvényében, hogy mennyit szánsz rá, milyen módon tudod beszerezni, tetszés szerint tudsz választani.
Viszont mint írtam, az FGA2233 nagyon jó Wi-Fi tekintetében is, 5 GHz-en 4*4 MIMO, az átlaghoz képest jobb belső antennákkal, így ac, de pláne ax szabványon is jó lefedettséget és stabil, gyors kapcsolatot biztosít, ha megfelelők a beállítások (Wi-Fi csatorna...stb), illetve az ellenoldali kliens is rendben van, minden tekintetben megfelel az elvárásnak.
Emiatt írtam, hogy először teszteld, megfelelők-e a beállítások...stb, nehogy csalódás érjen és saját routerrel sem legyen jobb, vagy látványosan jobb a kapcsolat.
Én komolyabb, nem alsó kategóriás saját router adtam el azért, mert a FGA2233 tökéletesen kiszolgál, jól lefedi a lakást és gyors, stabil a Wi-Fi kapcsolat is (pedig használjuk rendesen, home office keretében én és a feleségem is több órás videokonferenciákat nyomunk párhuzamosan...stb, meg a tévéken nem csak a routerrel azonos szobában, hanem a másikban is hibátlanul megy a Netflix és a Disney+ 4k). -
válasz
gringoka #97520 üzenetére
Szia!
Az a Technicolor milyen típusú?
Ha FGA2233, akkor érdemes lenne más irányból körbejárni először a témát, Wi-Fi beállítások...stb., mert adott típus nagyon jó a Wi-Fi szórás és kapcsolat tekintetében, amihez kell persze a környezetnek, ellenoldali eszköznek megfelelő beállítás.
Csak azért írom a fentieket, nehogy feleslegesen vegyél saját routert, ami szintén a fentiek szerint működne csak ideálisan és esetlegesen felesleges kiadást jelentene, mert szerintem nem az ONT lesz a szűk keresztmetszet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged