- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a választ. Ha nincs szükségem nagy wifi hatótávra, akkor veszítek bármit custom firmware hiányával? (feltételezem ez a CFW, pl. dd-wrt)
Csak akkor ha olyan dologra volna szükséged ami nincsen a gyári firmware-ben.
CFW - Custom FirmWare, pl Tomato/Merlin/HGG, OpenWRT/Gargoyal, DD-WRTEzt nem igazán értem. A kábel alatt én a LAN-t értettem, esztétikai okokból nem megoldható. De ha már itt tartunk egy sima USB apa-anya kábel nem működne dual band esetén? N-es stickeknél nem okozott problémát.
Antenna hosszabbító kábelre gondoltam de ez inkább a PCI-E adaptereknél kellhetne. Ilyesmiket mindig másolom a korábbiakból és ezért lehet benne ez a rész is.
Sima USB hosszabbítóval nem lesz gond. -
Nem rossz párosítás a C5 és T4U.
A v2 valamiért olcsóbb, ennek van valami oka? Nem lett jobb?
Más SoC-ra épül a két verziós, a v2-re nincsen CFW támogatás.Router-nek: Asus AC55U/AC58U, TP-Link Archer C5/C7
Adapternek: Asus USB-AC53/AC54/AC55/AC56/AC68, TP-Link Archer T4U/T4UH/T9UH
A dual band adapterekhez sajnos nem tudsz olyan könnyen hosszabbító kábelt kapni így meg kell barátkozni a gyári kiszereléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest