- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kroni1
veterán
válasz
Zοltta #87635 üzenetére
Benne van az ASZF-ben, hogy akkor jön létre a vásárlói jogviszony, ha visszaigazolták, hogy küldik ennyiért. Utána már tényleg lenne jogalap, de már egyből azt küldték hogy hibás árazás miatt sajnos törlik. Előfordul, tudtam hogy kicsi az esély, ezért nem is zavar a dolog, csak bepróbálkoztam mert pont venni szándékoztam egyet.
-
Soma01
veterán
válasz
Zοltta #87466 üzenetére
Az jó lesz úgy.
Aztán bővítheted is, ha a mellette lévő (kettes, középső) szobába is szeretnél lefedettséget, mert nem megy át a vastag falakon megfelelő erősségű jel. Ha kábelt vezetsz át a 3. szobába, hagyjál rajta plusz x métert, hogy ha a 2. középső szobába is kell majd AP, akkor meg tudd szakítani és csatizni és az esetlegesen szükséges plusz routerbe (AP-ba) bedugni a kábelt. -
nullpoint
őstag
válasz
Zοltta #87458 üzenetére
Nekem ilyen van. Digi ftth, (nem bridge módban) kábelen tudja az elérhető maxot. Linux isók le és feltöltése sem zavarja, annak ellenére hogy egymagos és kevés memóriával szerelt járgány. A minimumok minimumát tudja a jószág, nnek tudatában érdemes venni.
Wifin 2.4ghz 100-120 mbit max, 5ghz nagyon max 350.
Mondjuk wifin nálam lényegtelen hogy nem tudja a gyárilag igért értékeket( biztosan P.M.P.O
), mert ritkán használom.
Sok wifieszközös teljesítményről nem tudok írni, egy laptop meg egy telefon szokott nagyritkán wifin lenni.
Ismerősnél TP-Link Archer C80, hasonló áron sokkal jobb teljesítményt ad.
-
-
-
woodworm
veterán
válasz
Zοltta #71182 üzenetére
Az itteni topikokban jobbára problémamegoldást keresnek az userek, kevesen jönnek jelezni, hogy milyen fasza routert vettek. Az fw frissítést nem értem, más gyártónál legtöbben pont a hiányát sérelmezik. Az árak összehasonlításának pedig értelme nincs, ha drágállod, most ugyanezt a hardvert kapod az 1300+ megvásárlásával.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged